میخواهم قالب سایتم رو عوض کنم ؟
آغاز شده توسط
farzam1363
, 1388/08/17 ساعت 11:45
27 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/08/17 ساعت 11:45
سلام من تازه کارم و متاسفانه به کسی پول دادم و برایم با دلتا انجین برایم سایت درست کرد
ولی الان میخواهم خودم قالب سات رو که الان SUN ORANGE است عوض کنم
لطف مرا راهنمایی کنید چی کار کنم.
سایتم هم این است
WWW.MECHANICALSEAL.IR
پوزر نیم و پسورد HOST و ADMIN رو هم دارم یک راهنمایی جامع کنید تروخدا....
ولی الان میخواهم خودم قالب سات رو که الان SUN ORANGE است عوض کنم
لطف مرا راهنمایی کنید چی کار کنم.
سایتم هم این است
WWW.MECHANICALSEAL.IR
پوزر نیم و پسورد HOST و ADMIN رو هم دارم یک راهنمایی جامع کنید تروخدا....
ارسالی 1388/08/17 ساعت 12:20
farzam1363
نگاه کنید وارد روت اصلی هاست تون بشید یعنی Public_HTML بعداً تو اونجا یک فولدر است به اسم templates بعداً قالب تون رو در داخل این فولدر آپلود کنید و بعد از اینکه آپلود تموم شد وارد تنظیمات سایت بشید و از اونجا همون قالبی رو که تو اون فولدر اپلود کرده بودید رو انتخاب کنید
نگاه کنید وارد روت اصلی هاست تون بشید یعنی Public_HTML بعداً تو اونجا یک فولدر است به اسم templates بعداً قالب تون رو در داخل این فولدر آپلود کنید و بعد از اینکه آپلود تموم شد وارد تنظیمات سایت بشید و از اونجا همون قالبی رو که تو اون فولدر اپلود کرده بودید رو انتخاب کنید
ارسالی 1388/08/17 ساعت 12:33
farzam1363
دوست عزیز اول شما بگید که به پنل اصلی هاست تون دسترسی دارید؟؟
اگه دارید وارید پنل اصلی هاست تون بشید از اونجا File Manger رو انتخاب کنید بعدش Public_html و بعد از اون templates رو انتخاب کنید و در داخل فولدر templates گزینه upload رو انتخاب کنید و بعد از اینکه انتخاب کردید یک صفحه میاد چند تا فیلد داره روی browse کلیک کنید و قالب تون رو از داخل هارد انتخاب کنید و بعداً روی گزینه upload کلیک کنید و منتظر بمونید تا آپلود تموم بشه و بعد از اینکه تموم شد از تنظیمات قالب تون رو انتخاب کنید
دوست عزیز اول شما بگید که به پنل اصلی هاست تون دسترسی دارید؟؟
اگه دارید وارید پنل اصلی هاست تون بشید از اونجا File Manger رو انتخاب کنید بعدش Public_html و بعد از اون templates رو انتخاب کنید و در داخل فولدر templates گزینه upload رو انتخاب کنید و بعد از اینکه انتخاب کردید یک صفحه میاد چند تا فیلد داره روی browse کلیک کنید و قالب تون رو از داخل هارد انتخاب کنید و بعداً روی گزینه upload کلیک کنید و منتظر بمونید تا آپلود تموم بشه و بعد از اینکه تموم شد از تنظیمات قالب تون رو انتخاب کنید
ارسالی 1388/08/17 ساعت 12:35
ببینید هاست شما چیه ؟ Direct Admin یا cPanel و یا . . .؟!!
بعدش از طریق http://MECHANICALSEAL.IR:xxxx که به جای xxxx باید چهار تا رقم قراربگیره که مربوط میشه به هاستتون متصل می شین به روت سایتتون !!! بقیه کار رو هم که KamyabOnline عزیز گفتند!!!
بعدش از طریق http://MECHANICALSEAL.IR:xxxx که به جای xxxx باید چهار تا رقم قراربگیره که مربوط میشه به هاستتون متصل می شین به روت سایتتون !!! بقیه کار رو هم که KamyabOnline عزیز گفتند!!!
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی