با سلام میخواستم آموزش جایگزین کردن فروم وی بولیتن بجای فروم دیتالاف رو قرار بدید.همانند سایت گیگا دالنود gigadl.net کاملاً بین سایت و تالار هماهنگی هست! لطفاً این آموزش رو بزارید تا بقیه هم استفاده ببرن!با تشکر احمد
آموزش چگونگی جایگزین کردن فروم وی بی(بولتین)به جای فروم دیتالایف انجین به سایت
accord
, 1388/08/25 ساعت 01:15
1388/08/25 ساعت 02:36
شرمنده تازه واردم :-" بازم ممنون
آقا من طبق مراحل رفتم جلو ولی تا به حال که عمل نکرده این آدرس سایت منه www.lavin.ir اینم آدرس فروم lavin.ir/forum
آقا من طبق مراحل رفتم جلو ولی تا به حال که عمل نکرده این آدرس سایت منه www.lavin.ir اینم آدرس فروم lavin.ir/forum
همه مراحل رو درست انجام دادم! اطلاعات بیشتر رو نمیدونم!هنگیدم الان!
کسی میتونه کمک کنه
آقا کمک کنید تا من اینو راه بندازم!ارور میده! مسیر اصلی فروم و اطلاعات '/home/root/public_html/forum' نیست
من لینوکس دارم روت داخلش نداره! روت رو هم حذفیدم اما بازم درست نشد البته از خطاها کاسته شد :-"
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/lavinir/public_html/engine/modules/dle_vb.php on line 20
الان در زمان لوگ این شدن کاربر این ارور رو میده!
همه مراحل رو درست انجام دادم! اطلاعات بیشتر رو نمیدونم!هنگیدم الان!
کسی میتونه کمک کنه
آقا کمک کنید تا من اینو راه بندازم!ارور میده! مسیر اصلی فروم و اطلاعات '/home/root/public_html/forum' نیست
من لینوکس دارم روت داخلش نداره! روت رو هم حذفیدم اما بازم درست نشد البته از خطاها کاسته شد :-"
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/lavinir/public_html/engine/modules/dle_vb.php on line 20
الان در زمان لوگ این شدن کاربر این ارور رو میده!
0 members, 3 guests, 0 anonymous users