سلام من هم همین سوال رو دارم البته از ماژولی که آقا آرش گذاشته بودن استفاده کردم ولی متاسفانه جواب نداد !!! و توی انجمن هم مطرح کردم ولی کسی جواب نداد !!! شاید اینجا کسی جواب مارو بده
بابا این مدیران دیگه به مشکلات بچه ها رسیدگی نمی کنند البته باز هم salar گاهی اوقات به مشکلات بچه ها توجه می کنه اما از mohammad1ta و بقیه خبری نیست !!! فکر کنم دارن 1کارایی می کن که بچه هارو شگفت زده بکنن !!!
mester; آره ... نمیدونم چشه. اصلاً میدونی چیه؟ توی وبگذر هم افراد آنلاین رو همیشه صفر نشون میده!!!!! البته فکر نمیکنم ربطی به این قضیه داشته باشه. من که بی خیال شدم. همون اسکریپت سایت whos.amung.us رو گذاشتم.
pkg; طرف دوست داره نصب کنه ولی شما میگید نصب نکن. من رو هاست قبلی خودم مشکل دیتابیس داشتم . ولی الان حتی یک بار هم با مشکل دیتابیس مواجه نشدم.پس بذار نصب کنه اگه مشکل پیدا کردن . خوب بر میداره
mester البته من خودم ورژن افراد آنلاین جدید رو که یکی از اعضای سایت گذاشته بودند نصب کردم ؛ چیز بدی نبود . من خودم هم تا بحال به مشکلی برخورد نکردم ولی خوب حرف یکی از مدیران رو برای ایشون گفتم !!!
هر کسی که نصب کرده نظر خودشو بیان کرده. حالا تصمیم هم با خودتونه . می گن که یه مشکلاتی داره . که درسته مشکل داره .که اون مشکل هم خیلی کن پیش می یاد. حالا شما اگه می خواس نصب کن . اگه با مشکل مواجه شدی خوب پاکش کن .