Jump to content

•         

Photo

دیتالایف انجین یا وردپرس!؟؟؟

#1 vahidrahimisabet

vahidrahimisabet

عضو جدید

• عضو سایت
  • Pip
  • 7 posts

1389/05/17 ساعت 10:16

با سلام خدمت همه دوستان و همچنین مدیران محترم دیتالیف
بنده همین امروز با یک شرکت که در زمینه افزایش آمار و سئو فعالیت دارد صحبت کردم و قرار شد با دادن مبالغی به این شرکت رتبه و کلا بازدید سایتم را افزایش دهند ولی متاسفانه بعد از اینکه آنها سایت بنده را آنالیز کردند و متوجه شدند که سیستم سایتم دیتالایف انجین می باشد به بنده گفتند که متاسفانه به این دلیل نمی توانند برای سایتم کار زیادی انجام دهم.
حالا از شما عزیزان و مدیران این مجموعه درخواست دارم تا دلیل این همه تفاوت بین دیتالایف انجین و وردپرس را بگویند و اینکه چرا سیستمی با این قدرت نمیتواند ماننده ودپرس کار انجام دهد و سوال آخر هم اینکه تا چه حدی این فاصله ها و تفاوت ها در نسخه آینده دیتالایف انجین برطرف شده است؟
فقط دوستانی که جواب میدهند پاسخ ها بگونه ای کامل باشد
با تشکر و سپاس فراوان
بزرگترین گالری عکس
Www.ParsPic.Net
  • 0

#2 FedoraCore

FedoraCore

مدیر بازنشسته

• عضو سایت
  • PipPipPipPip
  • 913 posts

1389/05/17 ساعت 10:38

از نظر من تنها دلیلش نا آشنا بودن و کم بودن تجربه کسایی که توی اون شرکت فعالیت میکنن میتونه باشه! smile
  • 0

#3 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

مدیر کل

• مدیر سایت
  • 368 posts

1389/05/17 ساعت 10:59

سلام،
پست بالایی تایید میشه...

کسی که اینکاره باشه و به فایل هیت اکسس (htaccess) وارد باشه، راحت میتونه هر لینکی که وجود داشته باشه رو Seo کنه fellow
  • 0

#4 Farhadina

Farhadina

عضو سایت

• عضو سایت
  • PipPip
  • 181 posts

1389/05/17 ساعت 12:53

سلام
تا یه جایی درست می گن تا یه جایی غلط .
خود وردپرس از لحاظ تکنیک سئو از دیتالایف انجین کمی قوی تره .. اما دلیل نمیشه که اونها نتونن دیتالایف انجین رو قوی تر کنن و ورودی گوگلت رو بیشتر کنند .. اونم یه شرکتی که در یک زمینه سئو تخصص داره !
دیتالایف انجین سیستم قوی هست . من خودم دوستی دارم که با 1000 تا پست روزی 3000 تا ورودی گوگل داره و سالی یه بار هم سایتشو آپدیت نمی کنه ! تنها دلیلش هم اینکه وقتی سایتشو تغییر داد هم پک سئو ریخت و هم قالبشو css کردیم که زودتر لود شه در اون طرف هم هزارتا سایت داریم که وردپرس هستند و با بیشتر هزارتا پست 100 تا ورودی گوگل هم ندارند !
اگر کسی واقعا" بخواد سئو سایت رو افزایش بده می تونه چه دیتالایف انجین باشه چه مامبو چه یک php ساده که خودتون بنویسید
در کل بهترین کار این هست که به یه شرکت دیگه سر بزنی donoghted
  • 0

#5 vahidrahimisabet

vahidrahimisabet

عضو جدید

• عضو سایت
  • Pip
  • 7 posts

1389/05/17 ساعت 16:24

با این پاسخ های قاطعی که شما دوستان دادید اگه کسی میتونه این افزایش بازدید و سئو رو تضمین که میتونه پیام بده.
www.parspic.net
  • 0

#6 Farhadina

Farhadina

عضو سایت

• عضو سایت
  • PipPip
  • 181 posts

1389/05/17 ساعت 16:59

دوسته من این کار گرون ترین و دیر ترین جواب رو می ده !
kaspid.com بهترین جا هست وکسی هست که 100% کار رو درست می کنه ولی 1-2 میلیون خرج برمیداره شاید هم بیشتر ولی پولش بر میگرده اون هم چند برابر
  • 0

0 members, 1 guests, 0 anonymous users