بازگشت SMostafa
آغاز شده توسط
SMostafa
, 1389/07/07 ساعت 09:30
34 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1389/07/07 ساعت 09:30
سلام به همگی
همونطور که می دونید 3-4 ماه پیش (اواخر خرداد) رفتم و دیگه هم نیومدم
از اواخر دیماه سال پیش (دی 88 ) زندگیم رو از دست دادم، راستش رو بخواید خیلی بهم ریختم و شاید هم خیلی از کاربرا می دیدند که باهاشون برخورد خوبی نداشتم.
سر همین رفتار تندم با آقای زارع هم توی یاهو و سایت کنار نیومدم، ایشون هم مرحمت کردند و پروفایل من رو اونطور که خودشون میخواستند Customize سازی کردند
کاربرای عزیز و گل دیتالایف انجین رفتار تندم دست خودم نبوده هر بدی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید.
امیدوارم بتونم هر کمکی که بتونم به کاربرا ارئه بدم.
هر انتقادی نصبت به من یا رفتارم دارید رو همینجا مطرح کنید.
ارادتمند شما SMostafa Moosavi
همونطور که می دونید 3-4 ماه پیش (اواخر خرداد) رفتم و دیگه هم نیومدم
از اواخر دیماه سال پیش (دی 88 ) زندگیم رو از دست دادم، راستش رو بخواید خیلی بهم ریختم و شاید هم خیلی از کاربرا می دیدند که باهاشون برخورد خوبی نداشتم.
سر همین رفتار تندم با آقای زارع هم توی یاهو و سایت کنار نیومدم، ایشون هم مرحمت کردند و پروفایل من رو اونطور که خودشون میخواستند Customize سازی کردند
کاربرای عزیز و گل دیتالایف انجین رفتار تندم دست خودم نبوده هر بدی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید.
امیدوارم بتونم هر کمکی که بتونم به کاربرا ارئه بدم.
هر انتقادی نصبت به من یا رفتارم دارید رو همینجا مطرح کنید.
ارادتمند شما SMostafa Moosavi
ارسالی 1389/07/07 ساعت 11:24
FedoraCore,
بله درسته هر چیزی با معذرت خواهی حل شدنی نیست، مثل قتل و اینجور چیزا
ولی بهتر بود مسائل خصوصی رو به سایت نکشید
نمی دونم چرا وقتی بحث معذرت خواهی از کاربرای سایت اومد وسط هرکسی که توی یاهو هم با من مشکل داشت اومد اینجا مطرح کرد!!!
pkg,
ممنون
چه خبری درز پیدا کنه؟
فایل main.tpl رو ویرایش کردند.
من تازه وارد سایت شده بودم، پسووردم رو هم آقا محمد لطف کرده بودند تغییر داده بودند به: 123456
یکی اومده شانسی پسوورد منو زده رفته قالب رو ویرایش کرده
پسووردم عوض شد، الان هم قالب رو دوباره آپلود می کنیم
بله درسته هر چیزی با معذرت خواهی حل شدنی نیست، مثل قتل و اینجور چیزا
ولی بهتر بود مسائل خصوصی رو به سایت نکشید
نمی دونم چرا وقتی بحث معذرت خواهی از کاربرای سایت اومد وسط هرکسی که توی یاهو هم با من مشکل داشت اومد اینجا مطرح کرد!!!
pkg,
ممنون
چه خبری درز پیدا کنه؟
فایل main.tpl رو ویرایش کردند.
من تازه وارد سایت شده بودم، پسووردم رو هم آقا محمد لطف کرده بودند تغییر داده بودند به: 123456
یکی اومده شانسی پسوورد منو زده رفته قالب رو ویرایش کرده
پسووردم عوض شد، الان هم قالب رو دوباره آپلود می کنیم
ارسالی 1389/07/07 ساعت 12:44
دیتالایف انجین دو جنبه داره. یکی زندگیه، اون یکی حرفه ای! ملت توی زندگیشون هم که دچار مشکل می شن، در هر صورت توی دیتالایف انجین هم منعکس می شه. الکی نگفتن دیتالایف انجین :: مهندسی داده های زندگی
ولی در هر صورت هر حرکتی که برای افزایش کیفیت دیتالایف انجین و پشتیبانی اون انجام بشه، قابل تقدیره.
ولی در هر صورت هر حرکتی که برای افزایش کیفیت دیتالایف انجین و پشتیبانی اون انجام بشه، قابل تقدیره.
ارسالی 1389/07/07 ساعت 13:21
AleckHammer,
من تمام سعی خودم رو کردم مشکلاتم رو به دیتالایف انجین نکشم، یکم توی تند شدن اخلاقم تاثیر داشت که معذرت خواهی هم کردم.
منم خوش حال میشم اگه دیتالایف انجین برگرده به حال و هوای قبل
FedoraCore,
من فکر نمی کنم، یقین دارم
بابا کی حرف از دعوا زد که شما میاید اینجوری می گید؟؟؟
یه تاپیک برای معذرت خواهی از کسایی مثل unique2world و p30sis و ... زدم دیگه، این که دیگه اینجور بحث ها رو نداره.
همه دیگه منو میشناسند، هیچوقت نه ادعایی داشتم نه چیزی گفتم، فقط یادم میاد یکم با کاربرا برخورد تند داشتم که ازشون معذرت خواهی هم کردم، نیازی نیست تاپیک بزنم که بگم الهه دوست داشتنی هستم یا هر چیزی که دوست دارید اسمش رو بذارید.
من یه کاربر معمولی توی دیتالایف انجین بودم که به خاطر دوستی زیادم با محمد یکتا شدم ادمین، هیچ ادعایی هم ندارم.
من برگشتم تا به خود شماها کمک کنم اونم در صورتی که کاری از دستم بر بیاد نه اینکه بگم من بزرگترین شخصیتی هستم که دیتالایف انجین تا حالا به خودش دیده.
من تمام سعی خودم رو کردم مشکلاتم رو به دیتالایف انجین نکشم، یکم توی تند شدن اخلاقم تاثیر داشت که معذرت خواهی هم کردم.
منم خوش حال میشم اگه دیتالایف انجین برگرده به حال و هوای قبل
FedoraCore,
من فکر نمی کنم، یقین دارم
بابا کی حرف از دعوا زد که شما میاید اینجوری می گید؟؟؟
یه تاپیک برای معذرت خواهی از کسایی مثل unique2world و p30sis و ... زدم دیگه، این که دیگه اینجور بحث ها رو نداره.
همه دیگه منو میشناسند، هیچوقت نه ادعایی داشتم نه چیزی گفتم، فقط یادم میاد یکم با کاربرا برخورد تند داشتم که ازشون معذرت خواهی هم کردم، نیازی نیست تاپیک بزنم که بگم الهه دوست داشتنی هستم یا هر چیزی که دوست دارید اسمش رو بذارید.
من یه کاربر معمولی توی دیتالایف انجین بودم که به خاطر دوستی زیادم با محمد یکتا شدم ادمین، هیچ ادعایی هم ندارم.
من برگشتم تا به خود شماها کمک کنم اونم در صورتی که کاری از دستم بر بیاد نه اینکه بگم من بزرگترین شخصیتی هستم که دیتالایف انجین تا حالا به خودش دیده.
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی