بالابردن امنیت قالب ها
آغاز شده توسط
unique2world
, 1388/05/13 ساعت 09:02
32 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/05/13 ساعت 09:02
دوستان من یه پیشنهاد واسه بالا بردن امنیت قالب های دیتا لایف و جلوگیری از .... شدن اونا دارم؛
css رو که من هر کاری کردم نشد کدش کنم مرورگر ها رو هم نمیشه مشاهده سورسشون رو یست می مونه پسوند قالب ها که اگه از tpl بشه به php تغییرشون بدیم (مثل نیوک) براحتی میشه کدشون کرد،
حالا اگه میشه اونایی که به هسته DLE آشنایی دارن بگن میشه فرمت قالب های DLE رو PHP کرد یا نه؛ اگه بشه که انقلابی تو طراحی قالب واسه دیتالایف انجین ایجاد کردن و دیگه کسی راحت قالب ها رو ... نمی کنه
css رو که من هر کاری کردم نشد کدش کنم مرورگر ها رو هم نمیشه مشاهده سورسشون رو یست می مونه پسوند قالب ها که اگه از tpl بشه به php تغییرشون بدیم (مثل نیوک) براحتی میشه کدشون کرد،
حالا اگه میشه اونایی که به هسته DLE آشنایی دارن بگن میشه فرمت قالب های DLE رو PHP کرد یا نه؛ اگه بشه که انقلابی تو طراحی قالب واسه دیتالایف انجین ایجاد کردن و دیگه کسی راحت قالب ها رو ... نمی کنه
ارسالی 1388/05/13 ساعت 09:30
اگر منظورتون از هک شدن قالب این هست که سورسش دیده نشه باید دیتالایف انجین یه تغییراتی بکنه. میشه پسوند فایلها رو به راحتی تغییر داد. ولی ارزش چندانی نداره. اما اگر منظورتون اینه که دیتالایف انجین بوسیله ی قالب هک می شه که این یه حرف ساده لوحانه اس و امنیت دیتالایف انجین ربطی به این نداره.
موفق باشید
موفق باشید
ارسالی 1388/05/13 ساعت 17:04
Mr.vAhiD.DI,
این فایل رو باید تو تموم پوشه های قالبت بزاری همین
میشه لینک این decoder رو بزارین ما هم استفاده کنیم
ضمنا دوستان من این تاپیک رو نزدم که کل کل کنیم ، تاپیک زدم تا اگه بشه و بخواین امنیت (هک نه هااااااااا) قالب های ساخته شده برای دیتالایف انجین برای جلوگیری از دزدی و کپی کردن بالاببریم همین
اگه کسی ایده ای داره بگه ، والسلام
این فایل رو باید تو تموم پوشه های قالبت بزاری همین
R3ZA
خیلی ساده، با Decoder!
میشه لینک این decoder رو بزارین ما هم استفاده کنیم
ضمنا دوستان من این تاپیک رو نزدم که کل کل کنیم ، تاپیک زدم تا اگه بشه و بخواین امنیت (هک نه هااااااااا) قالب های ساخته شده برای دیتالایف انجین برای جلوگیری از دزدی و کپی کردن بالاببریم همین
اگه کسی ایده ای داره بگه ، والسلام
#13 Guest_Saher_*
ارسالی 1388/05/13 ساعت 22:45
unique2world,
داداش من همه چی دیکود می کنم وردار بیار دیکود کنم ... گرفتیمون!
Mr.vAhiD.DI,
به این نمی شه گقت قالب دزدی در اصل دزدی هست ولی چیزی که هست این که سورس می گیرن بعد از روش دوباره می سازن حالا واسه دیتالایف انجین یا هر نوع سی ام اسی یا اصلا وبلاگ
داداش من همه چی دیکود می کنم وردار بیار دیکود کنم ... گرفتیمون!
Mr.vAhiD.DI,
به این نمی شه گقت قالب دزدی در اصل دزدی هست ولی چیزی که هست این که سورس می گیرن بعد از روش دوباره می سازن حالا واسه دیتالایف انجین یا هر نوع سی ام اسی یا اصلا وبلاگ
ارسالی 1388/05/17 ساعت 09:16
ای بابا
برادر من به جای اینکه دنبال یه کاری باشی که نشه قالب هارو دودر کرد ،
به فکر فرهنگ سازیش باش که اصلا این کار شرم آور به نظر برسه ، و دیگه کسی به خودش اجازه این کارو نده
والا شما هر کاری کنی ، و تو صد تا سوراخ هم قایم کنی سورستو ، کسی که بخواد بزنه ، رو هوا میزنه
و اینکار چز اینکه معلومات برو بچه ها تو زدن قالب ها بالا بره ، هیچ سود دیگه ای نداره
برادر من به جای اینکه دنبال یه کاری باشی که نشه قالب هارو دودر کرد ،
به فکر فرهنگ سازیش باش که اصلا این کار شرم آور به نظر برسه ، و دیگه کسی به خودش اجازه این کارو نده
والا شما هر کاری کنی ، و تو صد تا سوراخ هم قایم کنی سورستو ، کسی که بخواد بزنه ، رو هوا میزنه
و اینکار چز اینکه معلومات برو بچه ها تو زدن قالب ها بالا بره ، هیچ سود دیگه ای نداره
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی