یكی به داد من برسه به خدا از بس سوال دارم هنگ كردم!
آغاز شده توسط
fbi_amir
, 1388/05/16 ساعت 23:16
29 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/05/16 ساعت 23:16
سلام
خسته نباشین منونم از این انجمن خوبتون من میوام چند تا سوال كنم تازه كارم نمیدونم كجا سوالام را مطرح كنم و باید چه كار كنم فقط ایجا به ذهنم رسید:
1-چه طور میشه كد جاوا اسكریپت داخل سایتم قرار بدم مثلاً یك برنامه یا یك كد تغیر نشانگر موس و...؟
2-من قبلاً وبلاگ داشتم حالا می خوام مطالب وبلاگم را با كپی و پیست بیار داخل سایتم اما وقتی پیست میكنم با همون فونت نمیاد و وقتی هم می خوام یك مطلب بنویسم مثل word یا وبلاگ نیست كه ببینی چه جوریه متنی كه نوشتی مثلاً وقتی متنی را می خوای بذاری وسط اینور و اونورش مینویسه [centr] اما من می خوام ببینم كه وسط یا مثلاً فونت یا رنگ را تغییر میدی اصلاً نشون نمیده بازم مثل قبلی كد می نویسه مثلاً ff0000 آیا راهی هست كه این مشكلاتش رفع بشه؟
3-چرا یك قالب نسبتاً حرفه ای یا زیبا واسش گیر نمیاد! تنها قالبی كه امكاناتش بیشتر قالب خودش هست كه ظاهرش زیاد قشنگ نیست آیا قالب حرفه ای و زیبا هم داره دیتالایف انجین؟راستی هر قالبی به جز قالب اصلیش را نگاه كردم اصلاً انجمن توی قالبای دیگه تعریف نشده؟
4-چرا سیستم آمار سایتم همش صفر هست و حتی خودم هم كه آنلاینم نشون نمیده؟
5-كجا میتونم به یك كاربر امتیاز بدم؟
ممنون میشم اگه جواب سوالاتم را بدین البته هنوز خیلی سوال دلرم اما فعلاً اینارو جواب بدین خیلی عالیه واییییییییییییی چقدر سوال كردم اگه جوابم را بدین 50درصد مشكلاتم رفع فعلاً بای تا زمان جواب.مرسسسییییییی
خسته نباشین منونم از این انجمن خوبتون من میوام چند تا سوال كنم تازه كارم نمیدونم كجا سوالام را مطرح كنم و باید چه كار كنم فقط ایجا به ذهنم رسید:
1-چه طور میشه كد جاوا اسكریپت داخل سایتم قرار بدم مثلاً یك برنامه یا یك كد تغیر نشانگر موس و...؟
2-من قبلاً وبلاگ داشتم حالا می خوام مطالب وبلاگم را با كپی و پیست بیار داخل سایتم اما وقتی پیست میكنم با همون فونت نمیاد و وقتی هم می خوام یك مطلب بنویسم مثل word یا وبلاگ نیست كه ببینی چه جوریه متنی كه نوشتی مثلاً وقتی متنی را می خوای بذاری وسط اینور و اونورش مینویسه [centr] اما من می خوام ببینم كه وسط یا مثلاً فونت یا رنگ را تغییر میدی اصلاً نشون نمیده بازم مثل قبلی كد می نویسه مثلاً ff0000 آیا راهی هست كه این مشكلاتش رفع بشه؟
3-چرا یك قالب نسبتاً حرفه ای یا زیبا واسش گیر نمیاد! تنها قالبی كه امكاناتش بیشتر قالب خودش هست كه ظاهرش زیاد قشنگ نیست آیا قالب حرفه ای و زیبا هم داره دیتالایف انجین؟راستی هر قالبی به جز قالب اصلیش را نگاه كردم اصلاً انجمن توی قالبای دیگه تعریف نشده؟
4-چرا سیستم آمار سایتم همش صفر هست و حتی خودم هم كه آنلاینم نشون نمیده؟
5-كجا میتونم به یك كاربر امتیاز بدم؟
ممنون میشم اگه جواب سوالاتم را بدین البته هنوز خیلی سوال دلرم اما فعلاً اینارو جواب بدین خیلی عالیه واییییییییییییی چقدر سوال كردم اگه جوابم را بدین 50درصد مشكلاتم رفع فعلاً بای تا زمان جواب.مرسسسییییییی
ارسالی 1388/05/16 ساعت 23:32
1 - عین کد رو توی main.tpl قرار بدید مثل بلاگفا
2- ویرایشگر پیشرفته رو از قسمت تنظیمات فعال کنید و با اون کار کنید
3-مساله دیتالایف انجین قالب نیست الان چون ترجمه قالبش کاره 20 دقیقه است
4- از اینجا استفاد کن
http://datalifeengine.ir/1388/04/26/prostats-2-0.html
5- نمی دونم
نصیحت دوستانه :
شما انسان راحت طلبی هستید و با این وضع سایت شما سایت بشو نیست
اگر قرار اینجوری باشید که نمیشه
شما حتی نرفتی main.tpl رو شناسایی کنی که ببینی چی داره یعنی وضعیت شما از کاربر مبتدی و یک روزه دیتالایف انجین هم پایین تره
همه ی مدیران دیتالایف انجین کلاس نرفتن و کسی بهشون نگفته . از روی تجربه و گشتن زیاد و دستکاری کدها سوادشون بالا رفته
2- ویرایشگر پیشرفته رو از قسمت تنظیمات فعال کنید و با اون کار کنید
3-مساله دیتالایف انجین قالب نیست الان چون ترجمه قالبش کاره 20 دقیقه است
4- از اینجا استفاد کن
http://datalifeengine.ir/1388/04/26/prostats-2-0.html
5- نمی دونم
نصیحت دوستانه :
شما انسان راحت طلبی هستید و با این وضع سایت شما سایت بشو نیست
اگر قرار اینجوری باشید که نمیشه
شما حتی نرفتی main.tpl رو شناسایی کنی که ببینی چی داره یعنی وضعیت شما از کاربر مبتدی و یک روزه دیتالایف انجین هم پایین تره
همه ی مدیران دیتالایف انجین کلاس نرفتن و کسی بهشون نگفته . از روی تجربه و گشتن زیاد و دستکاری کدها سوادشون بالا رفته
ارسالی 1388/05/17 ساعت 10:00
سلام واقعاً عالیه اصلاً باورم نمیشد انقدر سریع جواب میدین من یكم عجولم راحت طلب نیستم و می دونم شما خیلی زحمت كشیدین تا این كارها را یاد بگیرین ممنونم از جواب هاتون در ضمن من main را كامل كدهاش را نگاه كردم اما وقتی دیدم زیاد از كدهاش سر در نمیارم دست بهش نزدم و در مورد قالب هم من به اون سایتی كه دادین قبلاً رفته بودم اما همونطور كه گفتم یا قالباش ساده بود یا قسمت انجمن نداشت ولی بازم منونم از راهنمایی هاتون اما اگه قالبی سراغ داشتین به من اطلاع بدین خیلی خیلی سپاس گذارم.
ارسالی 1388/05/17 ساعت 12:55
من ویرایشگری كه مدیر سایت گفته بود را نصب كردم ام هر كاری كه می كنم نمیتونم امكاناتش را ببینم گفتم شاید مرورگر مشكل داره فایرفوكس استفاده كردم نیومد ولی یكی دیگه رفته بود نگاه كرده بود امكانات واسش نمایان شده بود اما واس من نمایان نمیشه چی كار كنم؟
راستی هر كسی كه قالب حرفه ای (یعنی با امكانات بالا) و زیبا سراغ داره معرفی كنه راستی قسمت انجمن هم داشته باشه منون میشم اگه لینكی یا جایی سراغ دارین معرفی كنین
راستی هر كسی كه قالب حرفه ای (یعنی با امكانات بالا) و زیبا سراغ داره معرفی كنه راستی قسمت انجمن هم داشته باشه منون میشم اگه لینكی یا جایی سراغ دارین معرفی كنین
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی