مشکل در لینکستان
2error
, 1390/04/03 ساعت 04:58
1390/04/03 ساعت 11:10
Majid_h,
دوست عزیز اینکه راه حل اصولی و درستی نیست!!!
اگه اینطوری بود که دیگه تنظیمات لینکستان رو در پنل مدیریتی قرار نمی دادن و همه خودشون از طریق phpMy Admin این کار رو انجام میدادن.
به نظر باید اشکالاتش برطرف بشه.
راستی یه سئوال:
نمیشه این قسمت رو با ورژن 9.2 جایگزین کرد؟ به نظرم اون خیلی بهتر بود.
دوست عزیز اینکه راه حل اصولی و درستی نیست!!!

اگه اینطوری بود که دیگه تنظیمات لینکستان رو در پنل مدیریتی قرار نمی دادن و همه خودشون از طریق phpMy Admin این کار رو انجام میدادن.
به نظر باید اشکالاتش برطرف بشه.
راستی یه سئوال:
نمیشه این قسمت رو با ورژن 9.2 جایگزین کرد؟ به نظرم اون خیلی بهتر بود.
1390/04/04 ساعت 11:55
safarzad,
این متن جنبه شوخی دارد :
اصولا وقتی می خواهیم وارد خلوتگاه ! (Well Come) بشیم، اول باید پای چپ را داخل بگذاریم، اما گاهی اوقات با پای راست وارد می شویم. ( بسته به اینکه عجله داریم یا نه !
)
اگر می خواین مشکلتون حل بشه، راهش مشخصه، اما اگر می خواین مشکل رو اصولی حل کنین، باید به مدیریت پیام بدین و وقتی راهنمایی موقت می شه، نگین اصولی نیست.
این متن جنبه شوخی دارد :
اصولا وقتی می خواهیم وارد خلوتگاه ! (Well Come) بشیم، اول باید پای چپ را داخل بگذاریم، اما گاهی اوقات با پای راست وارد می شویم. ( بسته به اینکه عجله داریم یا نه !

اگر می خواین مشکلتون حل بشه، راهش مشخصه، اما اگر می خواین مشکل رو اصولی حل کنین، باید به مدیریت پیام بدین و وقتی راهنمایی موقت می شه، نگین اصولی نیست.
1390/04/06 ساعت 04:30
mister.yousefi,عزیز
از قدیم گفتن((حرف رو به شوخی میزنن))
شما حرف خودتو زدی من هم حرف خودمو زدم نظر شما محترم ولی به نظر من اون مثالی كه زدی ارتباط زیادی با موضوع نداشت
در ضمن چون اعتقاد دارم كه باید بصورت اصولی مشكل رو حل كرد خدمت شما عرض كنم well come اینطوری نوشته نمیشه
درستش اینه Welcome
شوخی كردم ها
از راهنمایی شما هم ممنون مشكل رو برای مدیر پیام خصوصی كردم
از قدیم گفتن((حرف رو به شوخی میزنن))
شما حرف خودتو زدی من هم حرف خودمو زدم نظر شما محترم ولی به نظر من اون مثالی كه زدی ارتباط زیادی با موضوع نداشت
در ضمن چون اعتقاد دارم كه باید بصورت اصولی مشكل رو حل كرد خدمت شما عرض كنم well come اینطوری نوشته نمیشه
درستش اینه Welcome
شوخی كردم ها

از راهنمایی شما هم ممنون مشكل رو برای مدیر پیام خصوصی كردم
1390/04/06 ساعت 07:24
دوستان سعی کنید بحث رو بیخود و بدون دلیل منحرف نکنید...
فایل engine/inc/obmen.php رو باز کنید،
کد زیر رو پیدا کنید:
فایل engine/inc/obmen.php رو باز کنید،
کد زیر رو پیدا کنید:
$db->query ("DELETE FROM " . PREFIX . "_obmen WHERE id = '" . $id . "'");
با کد زیر جایگزین کنید:$db->query ("DELETE FROM " . PREFIX . "_obmen WHERE id = '" . $_REQUEST['id'] . "'");
0 members, 2 guests, 0 anonymous users