من یكی از طرف داران پرو پا قرص دیتالایف انجین هستم برای همین مدتی است 2 مسئله من رو نگران كرده از شما می خوام نظرتونو بگید :
كسایی كه با دیتالایف انجین زندیگی كردن می دونن كه آمار سایت با سیستم دیتالایف انجین وقتی بالا می ره
یعنی بالای 9000 تا بازدید به طور مثال
مقدار یوزیج یا استفاده از رم سرورش بالاست و چون كاملا فعالیتش بر پایه database هست سایت هایی با این بازدید مرتب داون می شن و سرور اون هارو ساسپند می كنه
این مشكل ، مشكلی نیست كه همه به اون رسیده باشند اما وجود داره !
یكی از راه حل ها گرفتن سرور اختصاصی و تك برای سایت هست كه از لحاظ بودجه ای صرف نمی كنه
می دونیم هم رورهای ایرونی اكثرا به درد نمی خورن
----
اما خوب بایست راهی برای حل این مشكل در این سیستم پیدا كنیم و حتی می تونیم این ایراد رو به سازندگان این سیستم اطلاع دهیم شاید برطرف شد

مشكل بعدی كه بیشتر مدیران سرور ها اون رو متذكر می شن وجود باگ هایی در سیستم هست كه می گویند امنیت این سیستم متذلذل هست
اما مدیران و فنی كاران این سیستم معتقدند چون سیستم توسط گروه روسی طراحی می شود و روسی های عزیز از هكران بزرگی هستند پس در اصل این سیستم باگ كمتری دارد و امنیت آن بهتر از دیگر سیستم ها هست
البته اینجا این پیشنهاد مطرح می شود كه یك نگهبان امنیتی برای آن طراحی شود مثل سیستم های دیگر
دوستان عزیز و حرفه ای نظرات حرفه ای خودشون و به دور از تعصب رو اینجا مطرح كنند تا به نتیجه ای مناسب برسیم