مشکل در ثبت نام اعضاء
آغاز شده توسط
araz1araz
, 1390/04/23 ساعت 14:27
26 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/04/23 ساعت 14:27
سلام خسته نباشید
من به تازگی با یه مشکلی مواجه شدم تو دیتالایف انجین هیچ کاربری نمیتونه ثبت نام کنه و موقع ثبت نام فقط صفحه رفلش میشه
البته بگم آخرین فردی که ثبت نام کرده مال دو هفته پیش بود و هیچ مشکلی هم سایت در این مورد نداشت من بغیر از دکمه گوگل + هیچ تغیراتی هم تو سایت انجام ندادم و هیچ ماژولی هم نصب نکردم
میتونین کمک کنین تا این مشکل رو برطرف کنم
سایت من
من به تازگی با یه مشکلی مواجه شدم تو دیتالایف انجین هیچ کاربری نمیتونه ثبت نام کنه و موقع ثبت نام فقط صفحه رفلش میشه
البته بگم آخرین فردی که ثبت نام کرده مال دو هفته پیش بود و هیچ مشکلی هم سایت در این مورد نداشت من بغیر از دکمه گوگل + هیچ تغیراتی هم تو سایت انجام ندادم و هیچ ماژولی هم نصب نکردم
میتونین کمک کنین تا این مشکل رو برطرف کنم
سایت من
ارسالی 1390/04/28 ساعت 21:42
jamejahanbin,
مشکل از هاستتون بود، داخل action مربوط به فرم از آدرس بدون www گذاشته شده بود و از طریق آدرسی که www داشت سایت بارگزاری میشد و هاستی که شما استفاده می کتید رایگان هست که مانع دریافت POST REQUEST میشد.
برای رفع اشکال action مربوط به فرم رو خالی کردم تا POST به همون صفحه ارسال کنه.
مشکل از هاستتون بود، داخل action مربوط به فرم از آدرس بدون www گذاشته شده بود و از طریق آدرسی که www داشت سایت بارگزاری میشد و هاستی که شما استفاده می کتید رایگان هست که مانع دریافت POST REQUEST میشد.
برای رفع اشکال action مربوط به فرم رو خالی کردم تا POST به همون صفحه ارسال کنه.
ارسالی 1390/04/29 ساعت 04:48
منم موافقم یادمه زمانی که از vgig هاست رایگان گرفته بودم نمی تونستم آر اس اس رو بخونم ولی در هاست جدید بدون مشکل می تونم این کار رو انجام بدم
الان هم شما در خوندن آر اس اس مشکل دارین درسته؟!
چون در مطلب دوستان دقیقا همون خطایی رو میده که من در هاست مجانی دیدم
پس بهتره هاستتون رو عوض کنین البته اگه خواستین می تونم در مورد خرید هاست کمکتون کنم
پشتیبانی دیتالایف انجین
تشکر ، تشکر
الان هم شما در خوندن آر اس اس مشکل دارین درسته؟!
چون در مطلب دوستان دقیقا همون خطایی رو میده که من در هاست مجانی دیدم
پس بهتره هاستتون رو عوض کنین البته اگه خواستین می تونم در مورد خرید هاست کمکتون کنم
پشتیبانی دیتالایف انجین
تشکر ، تشکر

1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی