سلام به همه دوستان
من برای ورود به سایت مشکل دارم.
ارور میده
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/myfriend/public_html/engine/skins/default.skin.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/myfriend/public_html/engine/inc/include/init.php on line 45
خود صفحه سایت باز میشه ولی مدیریت نمیشه وارد مدیرت شد.
به پشیبان گفتم گفت
اگه هاست ویروسی باشه باید ریبیلد بشه چون آنتی ویروس ها معمولا در پیدا کردن شل ها موفق نیستنذ.
ری بیلد یعنی هاست شما از نو ساخته بشه و همه فایل ها رو شما دونه به دونه پس از بررسی از بابت اینکه ویروسی نیست مجدد آپلود کنی
ولی بعید می دونم بابت این باشه.
لطفا کمک کنید
مشکل در ورود به مدیریت (لطفا کمک کنید )
9515
, 1390/06/01 ساعت 11:14
1390/06/18 ساعت 10:10
سلام . من تمام فایل ها رو آپ کردم اما موقع نصب ، install.php این ارور رو میده :
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/vhosts/behinehsts.xp3.biz/engine/inc/include/functions.inc.php'
(include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/vhosts/behinehsts.xp3.biz/install.php on line 24
روی لوکال نصب کرده بودم و همه کاراش رو انجام دادم و بعد زیپ کردم و آپ کردم روی یکی از این سرور های مجانی . در ضمن دیتا بیس رو هم بک آپ گرفتم آپ کردم . درست انجام دادم ؟
حالا کلا منو راهنمایی کنید ؟ مرسی
Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/vhosts/behinehsts.xp3.biz/engine/inc/include/functions.inc.php'
(include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/vhosts/behinehsts.xp3.biz/install.php on line 24
روی لوکال نصب کرده بودم و همه کاراش رو انجام دادم و بعد زیپ کردم و آپ کردم روی یکی از این سرور های مجانی . در ضمن دیتا بیس رو هم بک آپ گرفتم آپ کردم . درست انجام دادم ؟
حالا کلا منو راهنمایی کنید ؟ مرسی
0 members, 1 guests, 0 anonymous users