سلام
من توی ماژول ها و هک ها گشتم اما هیچ جا نتونستم آمارگیر سالمی برای دیتالایف انجین پیدا کنم
منظورم از سالم نبودن نمایش تعداد افراد آنلاین بود!وقتی که توی لوکال من آمارگیر رو نصب کرده بودم سیستم رو با دو مرورگر IE(به صورت مهمان) و فایرفاکس( به صورت مدیر کل) باز کرده بودم اما نمایش آنلاین ها عدد صفر رو برگردوند!
من این رو قبول نکردم و توی سایتم از تگ آنلاین هایی که برای دیتالایف انجین 8 کار میکرد استفاده کردم اما باز هم صفر رو نشون میداد این در حالتی بود که وبگذر میگفت من 5 نفر آنلاین دارم
حالا من زیاد نمیخوام این رو توضیح بدم
من فقط از پشتیبانان دیتالایف انجین میخوام یه سیستم آمارگیر ساده با نمایش آمار بازدید امروز + بازدید دیروز + بازدید این هفته + تعداد افراد آنلاین درخواست کنم
این نمایش افراد آنلاین خیلی برام مهمه! اگر بشه میخوام این رو با وبگذر جایگزین کنم
منتظر جوابتون هستم
آمارگیر ساده
آغاز شده توسط
p30well
, 1388/05/30 ساعت 18:20
9 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/05/31 ساعت 10:54
p30well
اگه عین وبگذر میخواهی باید یه اسکریپ جدا نصب کنی که این اسکریپت هم ربطی به دیتالایف انجین نداره اگه در صورتی می تونی این اسکریپت رو نصب کنی که از هاست های حرفه ای استفاده کنی نه هاست های حجمی اگه این اسکریپت رو میخواهی بهم پیغام خصوصی کن تا بهت لینکشو بدم
اگه عین وبگذر میخواهی باید یه اسکریپ جدا نصب کنی که این اسکریپت هم ربطی به دیتالایف انجین نداره اگه در صورتی می تونی این اسکریپت رو نصب کنی که از هاست های حرفه ای استفاده کنی نه هاست های حجمی اگه این اسکریپت رو میخواهی بهم پیغام خصوصی کن تا بهت لینکشو بدم
ارسالی 1388/05/31 ساعت 11:39
islamsun
تا چند دقیقه دیگه برای شما آپ می کنم تاببینی اسکریپت خوبیه
سلام این هم آدرس لینک اسکریپت البته یه دونه نیستش خیلی زیاده هر کدوم که خوشت اومد رو بگیر نصب کن البته همه با هم تو یه فایل با حجم 1.2 مگابایت
http://www.pcdown.ir/script/106-mjmvah-askrept-hae-shmarndh-v-amarger.html
تا چند دقیقه دیگه برای شما آپ می کنم تاببینی اسکریپت خوبیه
سلام این هم آدرس لینک اسکریپت البته یه دونه نیستش خیلی زیاده هر کدوم که خوشت اومد رو بگیر نصب کن البته همه با هم تو یه فایل با حجم 1.2 مگابایت
http://www.pcdown.ir/script/106-mjmvah-askrept-hae-shmarndh-v-amarger.html
ارسالی 1391/03/15 ساعت 12:41
islamsun,
فایل برداشته شده از رو سایت لطف کن یه جا دیگه آپش کن بگو تا دانلود کنم. اگه آمارگیر جدید تر و بهتر داری لطف کن اونم بگو. خود قالب چیز خوبی داره ولی آمار بازدیدها رو جمعا نون نمیده. تو این سایت آمارگیر جالبی هست kazemi.ir
مرسی اگه بگی این چجوری میشه داشتش
فایل برداشته شده از رو سایت لطف کن یه جا دیگه آپش کن بگو تا دانلود کنم. اگه آمارگیر جدید تر و بهتر داری لطف کن اونم بگو. خود قالب چیز خوبی داره ولی آمار بازدیدها رو جمعا نون نمیده. تو این سایت آمارگیر جالبی هست kazemi.ir
مرسی اگه بگی این چجوری میشه داشتش
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی