چنتا سوال در مورد تگ کاستوم
آغاز شده توسط
AHMAD-SE
, 1390/08/23 ساعت 20:31
16 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/08/23 ساعت 20:31
سلام دوستان من قبلا از تگ کاستوم استفاده کردم ولی به شکل خیلی سادش
ولی الان می خوام به این صورت استفاده کنم که تو عکس هست اون اعدادی که تو عکس رو می خوام مربوط کنم به یه موضوع
مثلا موضوع ورزش اخرین ارسال هاش تو بلوک شماره نمایش داده بشه
یا مثلا موضوع علمی اخرین ارسالاتش تو بلوک شماره 3 نمایش داده بشه
اینم عکس
http://up3.iranblog.com/images/wsp70wjf9yyzo8jo1nsf.jpg
یه چیز دیگه هم هست می خوام بدونم راهی هست که این موضوعاتی که تو بالا نمایش میدم رو مین اصلی سایت نمایش نداد
در مورد سایت هم بگم که هنوز راه اندازی نشده و در مرحله لوکال هست
باتشکر از تمامی کسانی که پاسخ میدهند
ولی الان می خوام به این صورت استفاده کنم که تو عکس هست اون اعدادی که تو عکس رو می خوام مربوط کنم به یه موضوع
مثلا موضوع ورزش اخرین ارسال هاش تو بلوک شماره نمایش داده بشه
یا مثلا موضوع علمی اخرین ارسالاتش تو بلوک شماره 3 نمایش داده بشه
اینم عکس
http://up3.iranblog.com/images/wsp70wjf9yyzo8jo1nsf.jpg
یه چیز دیگه هم هست می خوام بدونم راهی هست که این موضوعاتی که تو بالا نمایش میدم رو مین اصلی سایت نمایش نداد
در مورد سایت هم بگم که هنوز راه اندازی نشده و در مرحله لوکال هست
باتشکر از تمامی کسانی که پاسخ میدهند
ارسالی 1390/08/25 ساعت 11:23
خیلی ممنون از بچه ها بابت راهنمایی
فقط یه سوال دیگه من می خواستم مثل سایت های خبری یه تصویر کنار مطلب بیاد مثل ماژول افزودن آیكون تصویری به مطالب ولی زیاد خوب نبود می خواستم بدونم به غیر از این ماژول راه دیگه ای هم هست واسه نمایش پست ها به صورت سایت های خبری ؟
اگه با CSS میشه چه کد های نیاز داره
در ضمن تصاویر هم با اپلود سنتر دیتالایف انجین اپلود کنم که خودش ریسایز کنه به سایز اون عکس خبری تو مطلب برسه
بازم تشکر می کنم از دوستان
فقط یه سوال دیگه من می خواستم مثل سایت های خبری یه تصویر کنار مطلب بیاد مثل ماژول افزودن آیكون تصویری به مطالب ولی زیاد خوب نبود می خواستم بدونم به غیر از این ماژول راه دیگه ای هم هست واسه نمایش پست ها به صورت سایت های خبری ؟
اگه با CSS میشه چه کد های نیاز داره
در ضمن تصاویر هم با اپلود سنتر دیتالایف انجین اپلود کنم که خودش ریسایز کنه به سایز اون عکس خبری تو مطلب برسه
بازم تشکر می کنم از دوستان
ارسالی 1390/08/26 ساعت 10:43
این روش دوم هم تست کردم روی 9.4 جواب نداد ولی اون روش قبلی که به صورت ایکون بود کار می کنه ولی در زمانی که متن مطلب طولانی باشه خوب در میاد اگه متن دوتا خط یا کمتر باشه قالب رو بهم میزنه روششم طوری که حتما باید عکس رو لینک کرد تو فیلد
اون روش که شما گفتید انگار نمی تونه عکس رو پیدا کنه
باتشکر
اون روش که شما گفتید انگار نمی تونه عکس رو پیدا کنه
باتشکر
ارسالی 1390/08/26 ساعت 23:31
AHMAD-SE,
احمد جان چرا از فیلدهای اضافی استفاده نمیکنه؟ یه فیلد اضافی درست کن به نام مثلا pic و اونو در قالب قرار بده و هنگام ارسال مطلب آدرس عکس رو (که مثلا در سایتت آپلود کردی) وارد کن. برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیر سایت googlep30.com تماس بگیر و ازش بخواه تا کدهای بخش گالری عکسش رو بهت نشون بده. اونجا دقیقا همین چیزی که شما میخوای هست
احمد جان چرا از فیلدهای اضافی استفاده نمیکنه؟ یه فیلد اضافی درست کن به نام مثلا pic و اونو در قالب قرار بده و هنگام ارسال مطلب آدرس عکس رو (که مثلا در سایتت آپلود کردی) وارد کن. برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیر سایت googlep30.com تماس بگیر و ازش بخواه تا کدهای بخش گالری عکسش رو بهت نشون بده. اونجا دقیقا همین چیزی که شما میخوای هست
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی