نمایش تیتر مطلب در تیتر سایت
fuladpanjeh
, 1390/09/04 ساعت 08:32
1390/09/04 ساعت 08:32
سلام . من تا دیروز وقتی می رفتم ادامه مطلب . تیتر مطلبم توی تیتر سایت نمایش داده می شد . ولی الان نمیاد . وتی فایل Main یه کد برای Title نوشتم و تو تنظیمات سیستم هم همون Title رو نوشتم . دیروز تیتر سایتم رو توی هر دو قسمت عوض کردم . ولی الان می بینم که تو ادامه مطلب تیتر خود سایت رو نشون میده . در ضمن وقتی کد داخل main رو پاک می کنم تگ های سایت به عنوان تیتر ادامه مطلب کار می کنه . ممنون میشم کمک کنید . الان تو حالتی است که تگ هارو نشون میده
با تشکر
www.pstools.ir
با تشکر
www.pstools.ir
1390/09/11 ساعت 09:00
fuladpanjeh,
شما یه کار بکنین ببینین جواب میده ، پوشه کلی engine رو از سایت دوباره دریافت کنین و در روت سایتتون آپلود کنین ! در ضمن بعد از آپلود می بایست تمامی ماژول هایی که خودتون نصب کردین رو نصب کنین ، پس پیشنهاد میشه قبل از هرکاری Backup بگیرین که اگر به مشکلی برخوردین بشه بازگردانی کرد !
شما یه کار بکنین ببینین جواب میده ، پوشه کلی engine رو از سایت دوباره دریافت کنین و در روت سایتتون آپلود کنین ! در ضمن بعد از آپلود می بایست تمامی ماژول هایی که خودتون نصب کردین رو نصب کنین ، پس پیشنهاد میشه قبل از هرکاری Backup بگیرین که اگر به مشکلی برخوردین بشه بازگردانی کرد !
1390/09/12 ساعت 18:04
fuladpanjeh,
صد در صد تو سئو تاثیر داره ولی نه به اندازه ای که بشه گفت تاثیرش جدیه !
خیلی جالبه شما میگین کل engine رو جابجا کردین درست نشده ؟ شما پست جدیدین اضافه کردین ببینین درست شده ؟!!!!
یه کار دیگه شما روی یه ساب دومین هم دیتالایف انجین رو نصب کنین ببینین مشکل داره ؟!
دیتالایف انجین مشکل نداره!!! در هر صورت بهتر از بقیه سیستم هاست
صد در صد تو سئو تاثیر داره ولی نه به اندازه ای که بشه گفت تاثیرش جدیه !
خیلی جالبه شما میگین کل engine رو جابجا کردین درست نشده ؟ شما پست جدیدین اضافه کردین ببینین درست شده ؟!!!!
یه کار دیگه شما روی یه ساب دومین هم دیتالایف انجین رو نصب کنین ببینین مشکل داره ؟!
نقل قول: fuladpanjeh
موندم این مشکلات دیتالایف انجین کی تموم میشه
دیتالایف انجین مشکل نداره!!! در هر صورت بهتر از بقیه سیستم هاست
1390/09/13 ساعت 11:07
سلام
این موضوع قبلاً مطرح شده بود . کد های پایین رو برسی کنین .
در فایل
engine/engine.php
این کد رو جستجو کنید:
و به این کد تغییرش بدین:
و مرحله دوم، این کد رو جستجو کنین:
و به این کد تغییرش بدین:
این موضوع قبلاً مطرح شده بود . کد های پایین رو برسی کنین .
در فایل
engine/engine.php
این کد رو جستجو کنید:
$metatags['title'] = $nam_e . ' » ' . $metatags['title'];
و به این کد تغییرش بدین:
if ($titl_e) $metatags['title'] = $titl_e;
و مرحله دوم، این کد رو جستجو کنین:
if ($titl_e) $metatags['title'] = $titl_e . ' » ' . $config['home_title'];
و به این کد تغییرش بدین:
if ($titl_e) $metatags['title'] = $titl_e;
0 members, 4 guests, 0 anonymous users