سلام دوستــــــــــــــــــــــــــان ؛
من وقتی به مسیر زیر index.php?do=gallery/ (گالری) میرم ، این ارور بالای سایت ظاهر میشه :
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\engine\modules\category_block.php on line 146 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\engine\modules\category_block.php on line 158
ضمنا من از ماژول درختی ورژن 3 استفاده می کنم ، اینم بگم که با ماژول پیش فرض سیستم این مشکل پیش نمیاد وقتی از این ماژول استفاده کردم این اتفاق افتاد که فکر می کنم از این فایل هست engine\modules\category_block.php
حالا اگه کسی میدونه بگه چطوری رفع میشه با آپلود دوباره هم درست نمیشه این فایل یه ایرادی توش هست:
engine\modules\category_block.php
ضمنا من از دیتالایف انجین 8 استفاده می کنم
ارور در گالری
آغاز شده توسط
unique2world
, 1388/06/05 ساعت 08:04
4 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/06/06 ساعت 09:17
اگه دقت کرده باشید خودمم گفتم مشکل کجاست فقط نمی دونم ماله کجاشه از آپلود دوباره هم نتیجه ای حاصل نشد
دانشمند ، اگه میدونی چرا جواب نمیدی ؟
شما که طلایه دار php هستی و به قول خودتون با هسته دیتالایف انجین اشنایی کامل داری
اینجا انجمن پشتیبانی دیتالایف انجینه ، یعنی مدیراش باید بتونن مشکلات این cms رو حل کنند
دانشمند ، اگه میدونی چرا جواب نمیدی ؟
شما که طلایه دار php هستی و به قول خودتون با هسته دیتالایف انجین اشنایی کامل داری
اینجا انجمن پشتیبانی دیتالایف انجینه ، یعنی مدیراش باید بتونن مشکلات این cms رو حل کنند
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی