چطور مبیشه اسلایدر عکس در سایت قرار داد.؟
آغاز شده توسط
sunny-deol
, 1390/10/13 ساعت 17:17
40 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/10/13 ساعت 18:40
epishkhan1,
شما اسلایدری که خواستند را دیدید؟؟؟؟ این چه حرفیه شما میزنید کار ما تغییرات عمده در قالب هایی چون دیتالایف انجین هست.
ما که حرفی نداریم اگه کسی رایگان بلده همینجا آموزش نصب را بذاره همه استفاده کنند.
نکات قرار دادن چنین اسلایدری این است که به همریختگی در قالب همچنین از کار افتادن سیستم آژاکس قالب اتفاق نیاقتد.
شما اسلایدری که خواستند را دیدید؟؟؟؟ این چه حرفیه شما میزنید کار ما تغییرات عمده در قالب هایی چون دیتالایف انجین هست.
ما که حرفی نداریم اگه کسی رایگان بلده همینجا آموزش نصب را بذاره همه استفاده کنند.
نکات قرار دادن چنین اسلایدری این است که به همریختگی در قالب همچنین از کار افتادن سیستم آژاکس قالب اتفاق نیاقتد.
ارسالی 1390/10/13 ساعت 21:08
sunny-deol,
دوست عزیز این فایل رو دانلود کن:
[attachment=125]
من اسلایدری رو که گفتی رو گرفتم و فایل HTML و CSS های بکار برده شده رو تا جایی که تونستم ویرایش کردم و اضافی هارو پاک کردم. هر کدوم از فایل ها هم تو فلدر خودشه الان. فقط اینو بگم که هنوز فرمت این فایل HTML باید با توجه به قالبت فایل های CSS رو باز هم ویرایش کنی که هماهنگ بشه.
به هر حال روند کار به این شکله:
اول فایل قبلی رو توی فلدر قالبت unzip کن.
بعد این کد هارو باید در فایل main.tpl بین <head> و </head> قرار بدی:
و این فایل رو هم توی فلدر قالبت از حالت فشرده خارج کن:
[attachment=126]
حالا توی فایل main.tpl از کد زیر برای نمایش slider استفاده کن.
دوست عزیز این فایل رو دانلود کن:
[attachment=125]
من اسلایدری رو که گفتی رو گرفتم و فایل HTML و CSS های بکار برده شده رو تا جایی که تونستم ویرایش کردم و اضافی هارو پاک کردم. هر کدوم از فایل ها هم تو فلدر خودشه الان. فقط اینو بگم که هنوز فرمت این فایل HTML باید با توجه به قالبت فایل های CSS رو باز هم ویرایش کنی که هماهنگ بشه.
به هر حال روند کار به این شکله:
اول فایل قبلی رو توی فلدر قالبت unzip کن.
بعد این کد هارو باید در فایل main.tpl بین <head> و </head> قرار بدی:
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery00.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/style000.css" media="screen">
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.freshline.BeforeAfter.js"></script&#
62;
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/animaDrag.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/beforeaf.css" media="screen">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/beforeag.css" media="screen">
<link href="{THEME}/css/css00000.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.freshline.demo.js"></script>
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/style000.css" media="screen">
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.freshline.BeforeAfter.js"></script&#
62;
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/animaDrag.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/beforeaf.css" media="screen">
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/beforeag.css" media="screen">
<link href="{THEME}/css/css00000.css" rel="stylesheet" type="text/css">
<script type="text/javascript" src="{THEME}/js/jquery.freshline.demo.js"></script>
و این فایل رو هم توی فلدر قالبت از حالت فشرده خارج کن:
[attachment=126]
حالا توی فایل main.tpl از کد زیر برای نمایش slider استفاده کن.
{include file="vandaslider.tpl"}
ارسالی 1390/10/14 ساعت 05:57
farshid_2012,
شما فایل زیپ اولی رو دانلود و unzip کن. توی فلدر images/slides عکسارو می بینی.
هر اسلاید دو تا عکس before و after داره
به نظر من از اسلایدر هایی مثل nivoslider استفاده کنید خیلی بهتره. هم خیلی خیلی سبک تره. هم قرار دادنش توی قالب راحت تره هم تنظیماتش. اونو تا یکی دو ساعت دیگه میذارم واسه دانلود
شما فایل زیپ اولی رو دانلود و unzip کن. توی فلدر images/slides عکسارو می بینی.
هر اسلاید دو تا عکس before و after داره
به نظر من از اسلایدر هایی مثل nivoslider استفاده کنید خیلی بهتره. هم خیلی خیلی سبک تره. هم قرار دادنش توی قالب راحت تره هم تنظیماتش. اونو تا یکی دو ساعت دیگه میذارم واسه دانلود
ارسالی 1390/10/15 ساعت 07:05
sunny-deol,
شرمنده دیروز وقت نکردم nivoslider رو بذارم. آره سعی می کنم تا شب توی همین تاپیک بذارم.
فایل زیر رو توی فلدر قالبتون unzip کنید:
[attachment=129]
در فایل main.tpl بین دو تگ <head> و <head/> کد زیر رو قرار بدین:
حالا توی همین فایل جایی که دوس دارین اسلاید شو نمایش داده بشه کد زیر رو قرار بدین:
برای ویرایش سایز عکس ها در فایل nivo.css کد زیر رو تغییر بدین:
البته بسته به قالبتون ممکنه فایل css باز هم نیاز به ویرایش داشته باشه
شرمنده دیروز وقت نکردم nivoslider رو بذارم. آره سعی می کنم تا شب توی همین تاپیک بذارم.
فایل زیر رو توی فلدر قالبتون unzip کنید:
[attachment=129]
در فایل main.tpl بین دو تگ <head> و <head/> کد زیر رو قرار بدین:
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="{THEME}/css/nivo.css"/>
حالا توی همین فایل جایی که دوس دارین اسلاید شو نمایش داده بشه کد زیر رو قرار بدین:
{include file="slider.tpl"}
برای ویرایش سایز عکس ها در فایل nivo.css کد زیر رو تغییر بدین:
.theme-default #slider {
margin:0px auto 0 auto;
width:618px;
height:246px;
}
margin:0px auto 0 auto;
width:618px;
height:246px;
}
البته بسته به قالبتون ممکنه فایل css باز هم نیاز به ویرایش داشته باشه
ارسالی 1390/10/15 ساعت 08:48
farshid_2012,
فایل jquery.nivo.slider.pack.js رو با notepad++ یا notepad باز کن کد زیر رو پیدا کن:
3e3 یعنی 3000 میلی ثانیه
3e3 رو عوض کن و مدت زمانی رو که می خوای بر حسب میلی ثانیه وارد کن
مثلا برای 5 ثانیه کد رو به شکل زیر تغییر بده:
به این صورت هم میتونی:
فایل jquery.nivo.slider.pack.js رو با notepad++ یا notepad باز کن کد زیر رو پیدا کن:
pauseTime:3e3
3e3 یعنی 3000 میلی ثانیه
3e3 رو عوض کن و مدت زمانی رو که می خوای بر حسب میلی ثانیه وارد کن
مثلا برای 5 ثانیه کد رو به شکل زیر تغییر بده:
pauseTime:5000
به این صورت هم میتونی:
pauseTime:5e3
ارسالی 1390/10/15 ساعت 10:38
msm,
شما که از کدهای طراحی شده ما استفاده می کنید چرا این حرف را می زنید.
در یکی از سایت های طراحی شده توسط شما دیدم که از کد تغییر استایل دکمه های دیتالایف انجین که کد و آموزش آن در جی دیزاین هستش استفاده کردید. ولی متاسفانه سیستم آژاکس سایت طراحی شده شما از کار افتاده.
نمی خوام بحث را طولانی کنم. فرق جی دیزاین اینه که وقتی افکتی ، کدی و .. را در قالبی قرار می ده قالب بهم نمیریزه ، آژاکس از کار نمیافته و قالب در همه ی مرورگرها سالم لود می شه.
همه ی این ها هزینه داره.
البته بعضی ها چون ... سوخته در برابر نوشته های ما هستند و این عادی است و در همه ی مشاغل از جمله طراحی سایت به وفور دیده می شود. «msm منظورم شما نیستید ، سوءتفاهم نشه»
ببخشید زیاد حرف زدم. موفق باشید.
شما که از کدهای طراحی شده ما استفاده می کنید چرا این حرف را می زنید.
در یکی از سایت های طراحی شده توسط شما دیدم که از کد تغییر استایل دکمه های دیتالایف انجین که کد و آموزش آن در جی دیزاین هستش استفاده کردید. ولی متاسفانه سیستم آژاکس سایت طراحی شده شما از کار افتاده.
نمی خوام بحث را طولانی کنم. فرق جی دیزاین اینه که وقتی افکتی ، کدی و .. را در قالبی قرار می ده قالب بهم نمیریزه ، آژاکس از کار نمیافته و قالب در همه ی مرورگرها سالم لود می شه.
همه ی این ها هزینه داره.
البته بعضی ها چون ... سوخته در برابر نوشته های ما هستند و این عادی است و در همه ی مشاغل از جمله طراحی سایت به وفور دیده می شود. «msm منظورم شما نیستید ، سوءتفاهم نشه»
ببخشید زیاد حرف زدم. موفق باشید.
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی