قالب تک تاز دانلود
آغاز شده توسط
amir7146
, 1390/10/23 ساعت 11:58
33 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/10/23 ساعت 12:28
amir7146,
شما از بچه های تکتاز هستید؟
اگه مثبت بود جوابت یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که من نگاه کردم اونها از دیتالایف انجین استفاده میکنند بعد همین را با 50000 میفروشند؟
گلی از خودته
راستی نوشتید مشاهده دمو مدیریت یا دانش اموزان ولی یوزر و پسورد نذاشتید
پایین صفحه یک powerby datalifeengine هم تنگش بزن
شما از بچه های تکتاز هستید؟
اگه مثبت بود جوابت یک سوال دیگه داشتم اونم اینه که من نگاه کردم اونها از دیتالایف انجین استفاده میکنند بعد همین را با 50000 میفروشند؟
گلی از خودته

راستی نوشتید مشاهده دمو مدیریت یا دانش اموزان ولی یوزر و پسورد نذاشتید
پایین صفحه یک powerby datalifeengine هم تنگش بزن

ارسالی 1390/10/23 ساعت 13:17
دوست عزیز من احترام خاصی برای دیتالایف انجین قائل هستم هستم . بهتر از قبل از مطرح کردن این موضوع کمی بیشتر دقت نمایید .
در توضوحات سیستم مدارس :
نکات قابل توجه :
1. این سیستم کاملا با نسخه 1 متفاوت است و به هیچ وجه قابل مقایسه نمی باشد .
2. این سیستم هسته و امنیت خود را از سیستم دیتالایف انجین تامین می کند پس با قالب ها و ماژول های دیتالایف انجین سازگار است .
در تمام صفحات مدیریت سیستم های :
توسط تک تاز | دیتالایف انجین
و همچنین شما می توانید از تمام مشتریان ما سوال نمایید که ما چگونه دیتالایف انجین رو وصف می نماییم هرچند که هرچقدر که به توصیف نقاط قوت دیتالایف انجین و تیم مدیریتی آن بپردازیم ، کم گرفته ایم ...
در ضمن بنده چند سال است در زمینه دیتالایف انجین و امکانات رایگان آن تلاش نموده ام و مدیریت وب سایت های todaycms.com ، taktazdownload.ir ، blackcms.com ، nullers.ir و و ... را در دست داشتم ام و شعار من فقط دیتالایف انجین فارسی بوده است .
باز از نظر شما نهایت تشکر را به عمل می آورد .
به امیدو موفقیت روز اقزون
در توضوحات سیستم مدارس :
نکات قابل توجه :
1. این سیستم کاملا با نسخه 1 متفاوت است و به هیچ وجه قابل مقایسه نمی باشد .
2. این سیستم هسته و امنیت خود را از سیستم دیتالایف انجین تامین می کند پس با قالب ها و ماژول های دیتالایف انجین سازگار است .
در تمام صفحات مدیریت سیستم های :
توسط تک تاز | دیتالایف انجین
و همچنین شما می توانید از تمام مشتریان ما سوال نمایید که ما چگونه دیتالایف انجین رو وصف می نماییم هرچند که هرچقدر که به توصیف نقاط قوت دیتالایف انجین و تیم مدیریتی آن بپردازیم ، کم گرفته ایم ...
در ضمن بنده چند سال است در زمینه دیتالایف انجین و امکانات رایگان آن تلاش نموده ام و مدیریت وب سایت های todaycms.com ، taktazdownload.ir ، blackcms.com ، nullers.ir و و ... را در دست داشتم ام و شعار من فقط دیتالایف انجین فارسی بوده است .
باز از نظر شما نهایت تشکر را به عمل می آورد .
به امیدو موفقیت روز اقزون
ارسالی 1390/10/23 ساعت 13:47
از مسئول بخش انجمن دیتالایف انجین در خواست دارم یک قسمتی باز کنند کسایی که میخوان تبلیغ کنند تاپیکاشون قاطی این جا نشه.
مفهومی نداره قالبی واسه دانلود در انجمن قرار بگیره.
و بلافاصلاه بعدش تبلیغ سایت طراح مربوطه بشه.
اگه این مورد ها آزاده بگین بسم الله ماهم قالب هامونو با تبلیغات فراوان بریزیم اینجا.
.
.
.
مخاطب من مسئولین انجمن هستش خواهشا برای دفاع از خود یا بحث در این مورد جواب این پست من را ندید.مرسی

مفهومی نداره قالبی واسه دانلود در انجمن قرار بگیره.

و بلافاصلاه بعدش تبلیغ سایت طراح مربوطه بشه.

اگه این مورد ها آزاده بگین بسم الله ماهم قالب هامونو با تبلیغات فراوان بریزیم اینجا.

.
.
.
مخاطب من مسئولین انجمن هستش خواهشا برای دفاع از خود یا بحث در این مورد جواب این پست من را ندید.مرسی

ارسالی 1390/10/23 ساعت 13:54
dle-temp.ir,
اولا آقا امیر عزیز سوال پرسیدند و من فقط جواب دادم ....
dle-temp.ir,
توضیح دادم خدمتتان هدف بنده از ارسال پست در انجمن ، پاسخگویی به مشکلات کاربران بوده است و بنده فکر می کنم این وب سایت مدیر انجمن دارند و به نظر بنده هرکس مسئولیت کاری خودش را انجام دهد خیلی بهتر است .
بعد هدف ما توسعه و گسترش دیتالایف انجین است و بهتر بود حتی اگر تذکر هم می خواستید بدید با لحن و نوشته بهتری اطلاع می دادید ..
در هر حال اگر اشتباهی از طرف بنده بوده ، من پوزش می طلبم ...
اولا آقا امیر عزیز سوال پرسیدند و من فقط جواب دادم ....
dle-temp.ir,
توضیح دادم خدمتتان هدف بنده از ارسال پست در انجمن ، پاسخگویی به مشکلات کاربران بوده است و بنده فکر می کنم این وب سایت مدیر انجمن دارند و به نظر بنده هرکس مسئولیت کاری خودش را انجام دهد خیلی بهتر است .
بعد هدف ما توسعه و گسترش دیتالایف انجین است و بهتر بود حتی اگر تذکر هم می خواستید بدید با لحن و نوشته بهتری اطلاع می دادید ..
در هر حال اگر اشتباهی از طرف بنده بوده ، من پوزش می طلبم ...
ارسالی 1390/10/23 ساعت 14:39
امیر انوشه این بنده خدا بار اولش هستش که قالبی قرار میده (تا اونجایی که من میدونم) شما با سابقه هستید بعیده اینقدر عصبانی رفتار کنید.معلومه خیلی دلت پره .من از طرف همه عذر خواهی میکنم.
کپی رایت هم اجباری نیست ولی به کسانی که کپی رایت را رعایت نمیکنند راهنمایی نمیکنیم چون وقتی مینویسند مثلا پیشخوان الکترونیک اول لابد خیلی واردند و اینکه وقتی خودشون طراح و... هستند نیاز به راهنمایی ندارد(کم لطفی نکنید به همچین سیستمی)
این بحث را همینجا تموم کنید
یاحق
کپی رایت هم اجباری نیست ولی به کسانی که کپی رایت را رعایت نمیکنند راهنمایی نمیکنیم چون وقتی مینویسند مثلا پیشخوان الکترونیک اول لابد خیلی واردند و اینکه وقتی خودشون طراح و... هستند نیاز به راهنمایی ندارد(کم لطفی نکنید به همچین سیستمی)
این بحث را همینجا تموم کنید
یاحق
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی