یه مشکل بعد از نصب روی هاست دیگه دارم .
آغاز شده توسط
آموزش سرا
, 1390/10/30 ساعت 11:25
15 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/10/30 ساعت 11:25
سلام به همگی .
لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چیکار کنم . البته مشکل ادامه مطلب با برداشتن سئو حل میشه ولی منو ها آدرسشون فرق کرده .
چطوری میتونم سئو رو درست کنم . خیلی از لینکهام تو گوگل دیگه درست کار نمیکنن و این باعث شده حدود 400 تا بازدید روزانه م کم بشه .
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید . ممنون
اینم آدرس سایتم : www.amuzesh-sara.com
منو ها رو درست کردم .
ادامه مطالب رو هم وقتی از حالت سئو در میارم درست میشه . ولی سئو خیلی مهمه اگه میشه بگید چیکار باید بکنم .
لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه چیکار کنم . البته مشکل ادامه مطلب با برداشتن سئو حل میشه ولی منو ها آدرسشون فرق کرده .
چطوری میتونم سئو رو درست کنم . خیلی از لینکهام تو گوگل دیگه درست کار نمیکنن و این باعث شده حدود 400 تا بازدید روزانه م کم بشه .
لطفا اگه میدونید راهنماییم کنید . ممنون
اینم آدرس سایتم : www.amuzesh-sara.com
منو ها رو درست کردم .
ادامه مطالب رو هم وقتی از حالت سئو در میارم درست میشه . ولی سئو خیلی مهمه اگه میشه بگید چیکار باید بکنم .
ارسالی 1390/10/30 ساعت 22:35
mahyad66,
فعلا که خستگی از دوستانی هستش که دارن از یوهاستینگ استفاده می کنن
قبلا گفتم بازهم میگم اگر از بین دوستان کسی پیشنهاد و طرح سایتی داره که از نظر اقتصادی قابل توجیه است از طریق سایتم با من مطرح کنه تا هاست معتبر و دامنه به صورت رایگان در اختیارشون گذاشته بشه آمادگی هرگونه سرمایه گذاری در طرح های دوستان رو دارم
فعلا که خستگی از دوستانی هستش که دارن از یوهاستینگ استفاده می کنن
قبلا گفتم بازهم میگم اگر از بین دوستان کسی پیشنهاد و طرح سایتی داره که از نظر اقتصادی قابل توجیه است از طریق سایتم با من مطرح کنه تا هاست معتبر و دامنه به صورت رایگان در اختیارشون گذاشته بشه آمادگی هرگونه سرمایه گذاری در طرح های دوستان رو دارم
ارسالی 1390/11/04 ساعت 09:36
یه هاست خریدم و به اونجا انتقال دادم ولی باز هم درست نشد .
یکی از دوستان IMP بهم گفت که باید ماژول mod_rewrite رو نصب کنم تا درست بشه . درست شد . الان همه لینکهام هم تو گوگل درست کار میکنن هم تو سایتم .
اگه کسی مشکل مثل من داره راه حلش فقط اینه . همه جا رو 5 روز گشتم پیدا نکردم
یکی از دوستان IMP بهم گفت که باید ماژول mod_rewrite رو نصب کنم تا درست بشه . درست شد . الان همه لینکهام هم تو گوگل درست کار میکنن هم تو سایتم .
اگه کسی مشکل مثل من داره راه حلش فقط اینه . همه جا رو 5 روز گشتم پیدا نکردم
ارسالی 1390/11/07 ساعت 19:54
این ماژول رو کاش اینجا هم یه لینکی میدادید. من هم این مشکل رو دارم. هاستم رایگان ولی نیست. وقتی فعال باشه اصلا نمیاره مطالب رو.
یه مشکل دیگه هم دارم که منم از یه هاست رایگان اومدم به یه هاست و دامین جدید و مطالب و دیتابیس رو آوردم روی این. اما اون لینک بالای پنل دیتالایف انجین که واسه مدیریت هست و نوشته "مشاهده سایت" به همون دامین قبلی هنوز لینک هست و سایت و دامین جدید رو باز نمیکنه. از کجا باید لینک اون رو اصلاح کنم؟
و مشکل سوم اینکه چه کدی رو برای یه نوشته مثل "ویرایش مشخصات کاربری" قرار بدم تا وقتی روش کلیک میشه مشخصات کاربر رو نشون بده و اینکه کاربر بتونه مثلا رمزش رو تغییر بده و این کارها
ممنون میشم واسه این 3 تا مشکل هم یه راهنمایی بشه. دیگه تاپیک نزنم شلوغ بشه
با تشکر
یه مشکل دیگه هم دارم که منم از یه هاست رایگان اومدم به یه هاست و دامین جدید و مطالب و دیتابیس رو آوردم روی این. اما اون لینک بالای پنل دیتالایف انجین که واسه مدیریت هست و نوشته "مشاهده سایت" به همون دامین قبلی هنوز لینک هست و سایت و دامین جدید رو باز نمیکنه. از کجا باید لینک اون رو اصلاح کنم؟
و مشکل سوم اینکه چه کدی رو برای یه نوشته مثل "ویرایش مشخصات کاربری" قرار بدم تا وقتی روش کلیک میشه مشخصات کاربر رو نشون بده و اینکه کاربر بتونه مثلا رمزش رو تغییر بده و این کارها
ممنون میشم واسه این 3 تا مشکل هم یه راهنمایی بشه. دیگه تاپیک نزنم شلوغ بشه
با تشکر
ارسالی 1390/11/07 ساعت 20:54
مرسی. این کد هم به کار میاد. اما منظور من این هست که کنار سایت اسامی کاربران رو قرار داده. حالا روی اسامی که کلیک میکنیم، یه پنجره باز میشه که نوشته "ارسال پیام خصوصی" که روش میزنم درست کار میکنه و پیام میخواد بفرسته. اما روی "مشخصات کاربری" که میزنم ارور میده که "خطا
این کاربر وجود ندارد. "
این کاربر وجود ندارد. "
3 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 3 مهمان و 0 عضو مخفی