کدهای پاک شده در دیتالایف انجین؟
آغاز شده توسط
mahyad66
, 1390/11/03 ساعت 16:06
20 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/11/03 ساعت 16:06
سلام به همه دوستان
یه مدتی هستش که تمام کدهای دیتالایف انجینم مثلا:
main.tpl
addnews.tpl
کدهای داخل پوشه engin
کلا هر فایل php و tpl که فکرشو بکنید کدهای داخلش نصفه شده حتی از نصفم کمتر واضح تر بگم نصف بیشتر کدهای داخل فایلهایی که گفتم پاک شده یا شایدم مخفی شده چون سایتم اصلا مشکلی نداره ولی چیزی نمیتونم بهش اضافه کنم و یا حذف کنم میترسم با save کردن کل سایتم بهم بریزه سوال چرا همچین اتفاقی افتاده و چطور برمیگرده؟
یه مدتی هستش که تمام کدهای دیتالایف انجینم مثلا:
main.tpl
addnews.tpl
کدهای داخل پوشه engin
کلا هر فایل php و tpl که فکرشو بکنید کدهای داخلش نصفه شده حتی از نصفم کمتر واضح تر بگم نصف بیشتر کدهای داخل فایلهایی که گفتم پاک شده یا شایدم مخفی شده چون سایتم اصلا مشکلی نداره ولی چیزی نمیتونم بهش اضافه کنم و یا حذف کنم میترسم با save کردن کل سایتم بهم بریزه سوال چرا همچین اتفاقی افتاده و چطور برمیگرده؟
ارسالی 1390/11/03 ساعت 16:17
amir anoosheh,
نه اونجا درست میاد چرا اینطور شده
یعنی باید تمام فایلهامو برزیم تو نوت پد و دوباره بریزم تو فایلهام save کنم
و یک سوال دیگه هم داشتم
تگ پربازدید ترین مطالب در دیتالایف انجین 9.5 چیه؟
تو 9.2 که top-news بود؟
و لینک دوستان توی 9.5 چیه تو 9.2 که {obmen} بود؟
نه اونجا درست میاد چرا اینطور شده
یعنی باید تمام فایلهامو برزیم تو نوت پد و دوباره بریزم تو فایلهام save کنم
و یک سوال دیگه هم داشتم
تگ پربازدید ترین مطالب در دیتالایف انجین 9.5 چیه؟
تو 9.2 که top-news بود؟
و لینک دوستان توی 9.5 چیه تو 9.2 که {obmen} بود؟
ارسالی 1390/11/03 ساعت 17:48
mahyad66,
چه ربطی داره ؟! من این مشکل تا حالا برام پیش نیومده که راه حلشو بدونم !!!
نقل قول: mahyad66
تو که پرفشنالی باید بلد باشی؟پس کی بلده؟
چه ربطی داره ؟! من این مشکل تا حالا برام پیش نیومده که راه حلشو بدونم !!!
نقل قول: mahyad66
کد 10 مطلب تصادفی هم تو 9.5 هم بگو؟دستت درد نکنه
{include file="engine/modules/3news.php?mod=randnews&template=randnews&from=0
&a
mp;limit=10"}
&a
mp;limit=10"}
ارسالی 1390/11/04 ساعت 08:07
mahdi86,
این تایپیکو زدم که سوال اصلی رو جواب بدین نه اینکه اطلاعات همو بسنجید اگه خیلی اطلاعاتتون بالاس به موضوع اصلی تایپیک جواب بدین؟
در ضمن باید به این هم اشاره کنم که تمام کدها رو از اول بکاپ کرفتم و دوباره ریختم ولی به محض اینکه save کردم و دوباره بازش کردم نصفه شدن انگار اصلا قبول نمیکنه اینم یاداوری کنم که در سایتم هیچ گونه مشکلی به وجود نیومده برای بهتر متوجه شدن لطفا تایپیک رو بخونید
ممنون
Ehsansetarehdan,
دوستان اینو هم اضافه کنم که کدها در cpanel مشکل دارن و اینطورین از خود دیتالایف انجین که میرم تو ویرایش قالب کدها درستن
ولی میترسم یه وقت همش پاک شه
کسی نظری نداره
این تایپیکو زدم که سوال اصلی رو جواب بدین نه اینکه اطلاعات همو بسنجید اگه خیلی اطلاعاتتون بالاس به موضوع اصلی تایپیک جواب بدین؟
در ضمن باید به این هم اشاره کنم که تمام کدها رو از اول بکاپ کرفتم و دوباره ریختم ولی به محض اینکه save کردم و دوباره بازش کردم نصفه شدن انگار اصلا قبول نمیکنه اینم یاداوری کنم که در سایتم هیچ گونه مشکلی به وجود نیومده برای بهتر متوجه شدن لطفا تایپیک رو بخونید
ممنون
Ehsansetarehdan,
دوستان اینو هم اضافه کنم که کدها در cpanel مشکل دارن و اینطورین از خود دیتالایف انجین که میرم تو ویرایش قالب کدها درستن
ولی میترسم یه وقت همش پاک شه
کسی نظری نداره
ارسالی 1390/11/04 ساعت 10:10
mahyad66,
والا من تازه کارم تو استفاده از دیتالابف
ولی با توجه به اینکه میگی تو خود دیتا لایف درسته پس مشکلت از ادیتور cpanel باید باشه
من سایت خودمو تو cpanel با هر دوتا ادیتورش تست کردم درست بود
حالا مشکل شما میتونه از سرور باشه یا نسخه cpanl که نصبه رو سرور یا سیستم خودت که بعید میدونم (امکان داره بروزرب گیر داشته باشه)
سیستم دیگه هم فک نکنم قحطی باشه
از دوستان مدد بگیر
والا من تازه کارم تو استفاده از دیتالابف
ولی با توجه به اینکه میگی تو خود دیتا لایف درسته پس مشکلت از ادیتور cpanel باید باشه
من سایت خودمو تو cpanel با هر دوتا ادیتورش تست کردم درست بود
حالا مشکل شما میتونه از سرور باشه یا نسخه cpanl که نصبه رو سرور یا سیستم خودت که بعید میدونم (امکان داره بروزرب گیر داشته باشه)
سیستم دیگه هم فک نکنم قحطی باشه

از دوستان مدد بگیر
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی