نسخه 9.5 و حذف شدن در اینترنت!
آغاز شده توسط
mahyad66
, 1390/11/09 ساعت 14:54
29 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/11/09 ساعت 14:54
سلام دوستان
این مشکل نمیدونم مشکله و یا مشکل نیست ولی چند جا امتحان کردم متاسفانه دیدم این وجود داره اما اصل قضیه:
اینترنت دولتی یا همون adsl مخابراتی که چندیست مخابرات با قیمت خیلی پایین تر از شرکت های خصوصی داره میده و خیلی هم فراگیر شده چون پولشو یه ماه بعد روی فبض تلفن میگیره یه مشکلی با دیتالایف انجین 9.5 داره یعنی به هیچ وجه دیتالایف انجین 9.5 رو نشون نمیده چند جا هم امتحان کردم
در یک هاست سه سایت وجود داره دوتاشون از نسخه 9.3 . 9.2 استفاده میکنن و یکیشون از 9.5 اون دوتا باز میشه ولی 9.5 باز نمیشه بارها و بارها امتحان کردم و این مشکل به وجود اومده
حالا ایراد از چیه!
این مشکل نمیدونم مشکله و یا مشکل نیست ولی چند جا امتحان کردم متاسفانه دیدم این وجود داره اما اصل قضیه:
اینترنت دولتی یا همون adsl مخابراتی که چندیست مخابرات با قیمت خیلی پایین تر از شرکت های خصوصی داره میده و خیلی هم فراگیر شده چون پولشو یه ماه بعد روی فبض تلفن میگیره یه مشکلی با دیتالایف انجین 9.5 داره یعنی به هیچ وجه دیتالایف انجین 9.5 رو نشون نمیده چند جا هم امتحان کردم
در یک هاست سه سایت وجود داره دوتاشون از نسخه 9.3 . 9.2 استفاده میکنن و یکیشون از 9.5 اون دوتا باز میشه ولی 9.5 باز نمیشه بارها و بارها امتحان کردم و این مشکل به وجود اومده
حالا ایراد از چیه!
ارسالی 1390/11/09 ساعت 15:36
navidxz,
اگه مشکل از مرور گر بود که هیچی باز نمیکرد! وقتی فقط سایتهایی که 9.5 هست باز نمیکن یعنی چی!من خودم مشکل ندارم دیگران مشکل دارن سایت من ورژن 9.5 و در adsl مخابراتی باز نمیشه
شاید ورژنشو عوض کنم چون قبلا 9.2 بود قبل اینکه ارتقا بدم و همچین مشکلی نداشتepishkhan1,
شما که اینترنتتت مخابراتیه سایت منو میتونی باز کنی؟
اگه مشکل از مرور گر بود که هیچی باز نمیکرد! وقتی فقط سایتهایی که 9.5 هست باز نمیکن یعنی چی!من خودم مشکل ندارم دیگران مشکل دارن سایت من ورژن 9.5 و در adsl مخابراتی باز نمیشه
شاید ورژنشو عوض کنم چون قبلا 9.2 بود قبل اینکه ارتقا بدم و همچین مشکلی نداشتepishkhan1,
شما که اینترنتتت مخابراتیه سایت منو میتونی باز کنی؟
ارسالی 1390/11/09 ساعت 15:43
mahyad66,
ازقالب دانلوداسان استفاده کردی و
اره باز شد لینک مدیریت شما اخرش ادمین پی اچ پی هستش
هزار و یک شب بود که تیتر اخر نوشتی علاقه مندان به مد بخوانند
یک تیتر دیگه هم بود که ابوما ماشینشو برای فروش گذاشت
دروغ ندارم که به شما بگم برادر من
اگه میبینید بعضی اوقات نشون نمیده من فکر کنم از هاستت باشه با هاستت تماس بگیر
یاحق
ازقالب دانلوداسان استفاده کردی و
اره باز شد لینک مدیریت شما اخرش ادمین پی اچ پی هستش
هزار و یک شب بود که تیتر اخر نوشتی علاقه مندان به مد بخوانند
یک تیتر دیگه هم بود که ابوما ماشینشو برای فروش گذاشت
دروغ ندارم که به شما بگم برادر من
اگه میبینید بعضی اوقات نشون نمیده من فکر کنم از هاستت باشه با هاستت تماس بگیر
یاحق
ارسالی 1390/11/09 ساعت 16:43
mahyad66,
سلام ؛
من فک میکنم این مشکل به خاطر isp باشه و این مشکل از طرف مخابرات باشه و ربطی به سیستم 9/5 نداشته باشه .
پس این امکان داره روی سایتی که اصلاً سیستمش دیتالایف انجین نیست هم به وجود بیاد .
شما با یه مروگر دیگه مثل اکسپلورر سایت رو باز کن ببین چی میشه .
یه راه دیگه هم هست که زنگ بزنید پشتیبانی بگید یک سری سایت ها رو adsl مخابرات باز نمیکنن ببینید چه جواب دریافت میکنید .
ارادت
سلام ؛
من فک میکنم این مشکل به خاطر isp باشه و این مشکل از طرف مخابرات باشه و ربطی به سیستم 9/5 نداشته باشه .
پس این امکان داره روی سایتی که اصلاً سیستمش دیتالایف انجین نیست هم به وجود بیاد .
شما با یه مروگر دیگه مثل اکسپلورر سایت رو باز کن ببین چی میشه .
یه راه دیگه هم هست که زنگ بزنید پشتیبانی بگید یک سری سایت ها رو adsl مخابرات باز نمیکنن ببینید چه جواب دریافت میکنید .
ارادت

ارسالی 1390/11/09 ساعت 16:50
progpars , نه دوست عزیز این ربطی به مخابرات به هیچ وجه نداره . سایت این دوست عزیزمون هم بدن مشکل باز شد . من هم از اینترنت مخابرات استان اصفهان استفاده میکنم . شما دوست عزیز یکبار مودمتون رو ریست کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه . یا یه کار دیگه . از وی پی ان استفاده کن ببین سایتت باز میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟
متاسفانه این دوست عزیزمون هم کپی رایت رعایت نکردن . ما پیر شدیم تو این دیتالایف انجین ولی نتونستیم کاربرا رو راضی کنیم به رعایت کپی رایت . نمیدونم چه فرهنگی هست که ما ایرانی ها داریم .
متاسفانه همین دوست عزیزمون progpars هم کپی رایت رعایت نشده در سایتشون . واقعا متاسفم
متاسفانه این دوست عزیزمون هم کپی رایت رعایت نکردن . ما پیر شدیم تو این دیتالایف انجین ولی نتونستیم کاربرا رو راضی کنیم به رعایت کپی رایت . نمیدونم چه فرهنگی هست که ما ایرانی ها داریم .
متاسفانه همین دوست عزیزمون progpars هم کپی رایت رعایت نشده در سایتشون . واقعا متاسفم
ارسالی 1390/11/09 ساعت 18:10
این مخابرات با سایت من لج کرده!
progpars,
هم با اینترنت اکسپلورر و هم باموزیلا چک کردم نمیاد
mahyad66,
کارگزار پیدا نشد
فایرفاکس نمیتواند کارگزار «www.1001night.ir» را بیابد.
نشانی را بررسی کنید که مثلاً ww.example.com به طور اشتباه به جای www.example.com وارد نشده باشد. اگر نمیتوانید هیچ صفحهای را مرور کنید، اتصال شبکهٔ رایانه را بررسی کنید. اگر رایانه یا شبکهٔ شما توسط کارگزار یا دیوارآتش محافظت میشود مطمئن شوید که Firefox اجازهٔ دسترسی به وب را دارد.
Ehsansetarehdan,
یه سوال احتمال داره که ip من بلوک شده باشه؟
progpars,
هم با اینترنت اکسپلورر و هم باموزیلا چک کردم نمیاد
mahyad66,
کارگزار پیدا نشد
فایرفاکس نمیتواند کارگزار «www.1001night.ir» را بیابد.
نشانی را بررسی کنید که مثلاً ww.example.com به طور اشتباه به جای www.example.com وارد نشده باشد. اگر نمیتوانید هیچ صفحهای را مرور کنید، اتصال شبکهٔ رایانه را بررسی کنید. اگر رایانه یا شبکهٔ شما توسط کارگزار یا دیوارآتش محافظت میشود مطمئن شوید که Firefox اجازهٔ دسترسی به وب را دارد.
Ehsansetarehdan,
یه سوال احتمال داره که ip من بلوک شده باشه؟
2 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 2 مهمان و 0 عضو مخفی