پرش به


تصویر

سایت فلش دیتالایف انجین


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
25 پاسخ برای این موضوع

#1 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/27 ساعت 11:10

سلام من یک سری فایل فلش دارم مربوط به سایت میشه می خواهم سایت خودم را به سایت فلش تبدیل کنم
http://letitbit.net/download/77163.7b3bd573d1e8b96f5e28fb2f91a3/25834.rar.html
اینم آدرس فلش هست
لطفا راهنمایی کنید
  • 0

#2 ahmad4u

ahmad4u

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 383 ارسال

ارسالی 1390/11/27 ساعت 11:42

ساختن سایت با فلش را به هیچ وجه بهتون پیشنهاد نمیکنم

1. سرعت پایین اینترنت در ایران و دیر لود شدن سایت
2. نیاز به فلش پلیر و دردسرهای ناشی از نصب نبودن آن در سیستم کاربران
و 1001 دلیل دیگه
  • 0

#3 amirmahdi8573

amirmahdi8573

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 139 ارسال

ارسالی 1390/11/27 ساعت 12:04

با راه اندازی سایت فلش :

1- حدود 80% بازدیدکنندگان رو از دست میدید
2- گوگل خیلی سخت سایت شما رو ایندکس میکنه
در نتیجه ورودی از گوگل ندارید پس باید یا تبلیغات کنید در سایت های دیگه یا ...

به نظر من کار اشتباهی هست که بخوایید سایت فلش بزنید
موفق باشید
  • 0

#4 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 05:55

ahmad4u,

سلام لطفا اگه بلدید آموزش بدید چون شاید کسی پروژه سایت فلش داشته باشه یا حداقل بخواد تجربه کنه
لطفا آموزش رو بزارید اگر کسی بلد هست اگه هم نه که به سایت های خارجی مراجعه کنیم
  • 0

#5 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 06:08

pesar_taha,
اول از همه آدرس سایت رو باید ذکر کنید.
دوم از همه، این سوال شما ارتباطی با دیتالایف انجین ندارد. اگر میخاهید قسمتهایی از سایت فلش باشد، باید HTML و CSS بلد باشید تا بتونید قالب رو هماهنگ کنید.
اگر میخاهید تمامی سایت فلش باشد، باید کار با برنامه های فلش بلد باشید، کار با XML بلد باشید. ادر کل، اگر خیلی خیلی مشتاق این کار هستید، به سایت و انجمن های آموزش فلش مراجعه کنید.

درخاست شما مثل این میمونه که بگید یک پیکان دارم، میخام تبدیلش کنم به بنز! کار بسیار سخت و بیهوده ای میباشد.

کلام آخر، سایت فلش کاملا بی استفاده میباشد. همه کمپانی ها در حال بر اندازی فلش هستند با HTML5, دیگه دوران فلش گذشت، اون هم برای کاربران ایران با این وضعیت اینترنت.
  • 0

#6 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 06:58

نقل قول: IMP
SkinDL.Com

اخه من شنیدم که این می تونه به عنوان ایندکس شما باشه و بقیه سایت هم که هر چی بود به سلیقه شما هست
اگه نحوه چسباندنش هم بگی کافیه
  • 0

#7 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 07:54

pesar_taha,
خب این مساله فرق میکنه. شما اگر میخاهی فقط ایندکس فلش داشته باشی، خیلی راحت میتونی این کار رو بکنی. یک صفحه اینترو فلش داشته باشی، وقتی روش کلیک کنند وارد سایت بشوند. شما فایل index.html رو داخل روت هاست آپلود کنید، فایل فلش رو هم توش بزارید، بعد خودتون بنا بر مدل فایل فلشتون، به index.php که مربوط به دیتالایف انجین هست لینک بدید. فایل htaccess رو هم باید ویرایش کنید تا index.html رو لود کند.

اما برای قرار دادن فایل فلش داخل فایل index.html, شما تو گوگل جستجو کن، آموزش این کار رو پیدا میکنی. مربوط به دیتالایف انجین نمیباشد.

موفق باشید
  • 0

#8 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 08:03

IMP,
IMP,
اگه قرار بود تو گوگل بزنم که نمیومدم اینجا
مگه این سایت مدیر نداره که رسیدگی کنه
  • 0

#9 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 08:38

pesar_taha,
چه ربطی داره عزیز من؟ شما بلد نیستی با HTML کار کنی چه ارتباطی با دیتالایف انجین داره؟ سوال شما تا اونجایی که به دیتالایف انجین مربوط بود رو پاسخ دادم. متاسفانه نمیشه اینجا کلاس آموزش HTML CSS FLASH بزاریم!
  • 0

#10 dle-temp.ir

dle-temp.ir

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 203 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 09:15

برید توی گوگل سیستم flash moto
رو جستجو کنید این یه سیستم مدیریت محتوای فلش هستش قالب هم خیلی داره مثل همین دیتالایف انجین
  • 0

#11 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 22:11

اسم اینجا انچمن رفع اشکال هست
حالا کسی بلده بسم الله کسی بلد نیست من می خواستم تو گوگل بزنم اینجا نمیومدم تازه من نگفتم مشکل دیتالایف انجین گفتم چه جوری میشه چسبوند
تازه دعوا که نداری..........
  • 0

#12 IMP

IMP

    مدیر بازنشسته

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستارهستارهستارهستاره
  • 4,928 ارسال

ارسالی 1390/11/29 ساعت 23:18

pesar_taha,
اینجا انجمن رفع اشکالات سیستم دیتالایف انجین فارسی میباشد. حالا اگر سوالی درباره دیتالایف انجین دارید در خدمتتون هستیم. :delicious:
  • 0

#13 ahmad4u

ahmad4u

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 383 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 00:35

کسی که کار با جستجوگرها (گوگل-یاهو-بینگ و ...) بلد نباشه => اینترنت بلد نیست => بی سواد است :yes:
  • 0

#14 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 06:00

ahmad4u,
من کلاً کارم سرچ مطالب هست
شغلم اینه ولی میخوام ببینم اینجا مدیر نداره که مشکل منو رفع کنه
  • 0

#15 saeid.s

saeid.s

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 251 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 10:54

دوست عیز شما چی میخوای دقیق که نگفتی گفتی میخوام با این طراحی کنم خوب فایل رو دانلود کن با نرم افزار فلش باز کن کارای ویرایشش رو انجام بعده تموم
  • 0

#16 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 11:23

saeid.s,
هیچی این فایل رو چه جوری بزارم به جای صفجه ایندکس
  • 0

#17 saeid.s

saeid.s

    کاربر فعال انجمن

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستاره
  • 251 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 11:37

خوب اگه الان روی سیستم شما سیستم نصب هستش یه فایل به نام index.html بسازید و فایل فلش رو داخل اون قرار بدین

بلد نیستید فایل فلش قرار بدین؟
نرم افزار Adobe Dreamweaver رو نصب کنید و راحت این کار رو بکنید
  • 0

#18 milad

milad

    پروفشنال

  • عضو سایت
  • ستارهستارهستارهستاره
  • 571 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 13:54

pesar_taha,
با این کد میتونی فایل فلشت رو فراخوانی کنی تو صفحت:

    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" width="930" height="200" id="FlashID" title="">
      <param name="movie" value="addres file flash" />
      <param name="quality" value="high" />
      <param name="wmode" value="opaque" />
      <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
      <!-- This param tag prompts users with Flash Player 6.0 r65 and higher to download the latest version of Flash Player. Delete it if you don’t want users to see the prompt. -->
      <param name="expressinstall" value="Scripts/expressInstall.swf" />
      <!-- Next object tag is for non-IE browsers. So hide it from IE using IECC. -->
      <!--[if !IE]>-->
      <object type="application/x-shockwave-flash" data="address file flash" width="902" height="462">
        <!--<![endif]--&
#62;
        <param name="quality" value="high" />
        <param name="wmode" value="opaque" />
        <param name="swfversion" value="9.0.45.0" />
        <!-- The browser displays the following alternative content for users with Flash Player 6.0 and older. -->
        <div>
          <h4>Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.</h4>
          <p><a href="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"><img src="http://www.adobe.com/images/shared/download_buttons/get_flash_playe
r.gif" alt="Get Adobe Flash player" width="112" height="33" /></a></p>
        </div>
        <!--[if !IE]>-->
      </object>
      <!--<![endif]-->
    </object>


این کد کاملیه و با مرورگر اینترنت اکسپلورر هم هماهنگه :fellow:

قبل از استفاده آدرس فایل فلشتون رو در جایی که مشخص کردم قرار بدید و به نسبت دلخواه طول و عرض رو تغییر بدید.
  • 0

#19 arash-s

arash-s

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 156 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 14:22

صفحه ایندکس یا همون ورود سایتت اگه یه صفحه با html , ajax , jquery &... باشه که خیلی خفنتر، زیباتر، جذابتر، کاربر پسندتر و کاربردی تر میشه :winked: نظر من اینه عزیزان :fellow:
  • 0

#20 pesar_taha

pesar_taha

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 28 ارسال

ارسالی 1390/11/30 ساعت 16:28

arash-s,
آرش جان مثلا فکر کن این فلش ها ثابت هستند و من می خوام فقط به عنوان عکس باشند
اگر ایندکس درست کنم به مشکل می خورم یا باید کد خاصی بزارم
  • 0


0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی