سلام
گاهی اوقات سایتم خطای پایگاه داده رو میده
عنوان خطا هم عموما " خطای 2006 هست
میشه راهنمایی بفرمایید علت این خطا چی هست و چکار باید بکنم تا رفع بشه
متشکرم
خطای پایگاه داده 2006
آغاز شده توسط
golchamani
, 1391/01/05 ساعت 16:18
9 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1391/01/05 ساعت 16:31
golchamani,
خواهش میکنم
کاملا طبیعی و برای همه هست . معمولا به قدرت و شلوغی کاربران سرور بستگی داره . نه مشکل ساز نیست
اصلا رابطه مستقیم با تعداد بازدید داره . سایت های کم بازدید هر 2 هفته و سایت های پربازدید هر 2-3 روز این فیلد (dle_online ) رو خالی کنند
یه هکی هم در سایت موجود هست کار تخلیه و پاک کردن این فیلد رو خیلی راحت میکنه . استفاده کنید
خواهش میکنم
کاملا طبیعی و برای همه هست . معمولا به قدرت و شلوغی کاربران سرور بستگی داره . نه مشکل ساز نیست
اصلا رابطه مستقیم با تعداد بازدید داره . سایت های کم بازدید هر 2 هفته و سایت های پربازدید هر 2-3 روز این فیلد (dle_online ) رو خالی کنند
یه هکی هم در سایت موجود هست کار تخلیه و پاک کردن این فیلد رو خیلی راحت میکنه . استفاده کنید
http://www.datalifeengine.ir/extension/hacks/1094-truncat-dle_online-and-resolve
-mysql-overflow.html
-mysql-overflow.html
ارسالی 1391/01/05 ساعت 16:50
golchamani,
ماشاالله دوستان دیتالایف انجین فارسی خودشون اسم فیلد ها رو هم تعویض میکنند
بله فکر کنم باید این فیلد باشه! ( dle_usersonline نسخه های جدید ایننن سایت ) ( dle_online : نسخه های قدیمی )
saeid.s,
من حرفی از ماژول افراد آنلاین نزدم . مشکل تاخییر در stronge سروره که داده های آنلاین کاربران رو سیو میکنه . این فیلد مربوط به ماژول افراد آنلاین نیست . مربوط به اطلاعات سیستمی اعضاست ( در جستجو اعضا از طریق ip - بن کردن کاربران از طریق IP کاربرد داره )
saeid.s,
من حرفی از ماژول افراد آنلاین نزدم . مشکل تاخییر در stronge سروره که داده های آنلاین کاربران رو سیو میکنه . این فیلد مربوط به ماژول افراد آنلاین نیست . مربوط به اطلاعات سیستمی اعضاست ( در جستجو اعضا از طریق ip - بن کردن کاربران از طریق IP کاربرد داره )
ارسالی 1391/01/05 ساعت 20:00
متشکرم ، اما حجمش فقط 1kb بود !
با اینکه خالی کردم اما چند دقیقه پیش دوباره همین خطا رو داد !
خطایی در پایگاه داده بوجود آمده است!
خطای بوجود آمده:
MySQL server has gone away
شماره خطا:
2006
کد حاوی خطا:
SELECT id, autor, date, short_story, SUBSTRING(full_story, 1, 15) as full_story, xfields, title, category, alt_name, comm_num, allow_comm, allow_rate, fixed, rating, vote_num, news_read, votes, flag, editdate, editor, reason, view_edit, tags FROM dle_post WHERE approve=1 AND allow_main=1 AND date < '2012-03-24 22:29:00' ORDER BY fixed desc, date DESC LIMIT 0,10
با اینکه خالی کردم اما چند دقیقه پیش دوباره همین خطا رو داد !
خطایی در پایگاه داده بوجود آمده است!
خطای بوجود آمده:
MySQL server has gone away
شماره خطا:
2006
کد حاوی خطا:
SELECT id, autor, date, short_story, SUBSTRING(full_story, 1, 15) as full_story, xfields, title, category, alt_name, comm_num, allow_comm, allow_rate, fixed, rating, vote_num, news_read, votes, flag, editdate, editor, reason, view_edit, tags FROM dle_post WHERE approve=1 AND allow_main=1 AND date < '2012-03-24 22:29:00' ORDER BY fixed desc, date DESC LIMIT 0,10
ارسالی 1391/01/06 ساعت 18:16
ممنون دوستان
من از ایران سرور که هاستینگ همین سایت هم هست استفاده میکنم هاست خوبی به نظر میرسید
من هنوز برنامه هایی که واسه سایت دارم رو پیاده نکردم در آینده مطمئنا بازدیدهام بالای چند هزار خواهد بود بنظر شما هاست رو باید عوض کنم
چه نوع هاستی رو پیشنهاد میکنید
اگر سرویس خاصی باید استفاده کنم میشه اطلاعات بیشتر به من بدید
متشکرم
من از ایران سرور که هاستینگ همین سایت هم هست استفاده میکنم هاست خوبی به نظر میرسید
من هنوز برنامه هایی که واسه سایت دارم رو پیاده نکردم در آینده مطمئنا بازدیدهام بالای چند هزار خواهد بود بنظر شما هاست رو باید عوض کنم
چه نوع هاستی رو پیشنهاد میکنید
اگر سرویس خاصی باید استفاده کنم میشه اطلاعات بیشتر به من بدید
متشکرم
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی