با سلام.
تگهای قابل استفاده در انجمن گلوله انرژی رو کجا گیر بیارم؟
دوستان اگر دارن لطف کنن لینک یا آدرس دانلود رو بزارن. تو سایت گشتم ، فقط تگهای دیتالایف انجین بود.
اگر تگ ها به صورت جامع موجود نیست ، لطفا راهنمایی کنید چطور عنوان مطالب در انجمن گلوله انرژی رو محدود کنم؟
در صفحه اصلی خواستم عنوان رو محدود کنم برای همین تگ {title} رو به {title limi"30"} تغییر دادم ، اما کار نکرد.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
تگهای قابل استفاده از گلوله انرژی؟
hanijafari
, 1392/11/20 ساعت 20:06
1392/11/25 ساعت 21:06
سلام.
من تگ title رو به صورت {title limit"30"} استفاده کردم تا مطالب عنوان بیشتر از 30 حرفش نشون داده نشه ، اما کار نکرد و به جای عنوان مطلب همین کد نمایش داده میشد.
تو سایت شما و سایت انگلیسی دیتالایف انجین گشتم ، اما فقط تگ های سایت رو پیدا کردم ، اما اکثر اون تگ ها تو انجمن گلوله انرژی کار نمیکرد!! ( شاید فقط برای من کار نکرد)
برای همین این تاپیک رو باز کردم.
من تگ title رو به صورت {title limit"30"} استفاده کردم تا مطالب عنوان بیشتر از 30 حرفش نشون داده نشه ، اما کار نکرد و به جای عنوان مطلب همین کد نمایش داده میشد.
تو سایت شما و سایت انگلیسی دیتالایف انجین گشتم ، اما فقط تگ های سایت رو پیدا کردم ، اما اکثر اون تگ ها تو انجمن گلوله انرژی کار نمیکرد!! ( شاید فقط برای من کار نکرد)
برای همین این تاپیک رو باز کردم.
1392/11/25 ساعت 21:32
جوابش خیلی روشن هست خب. چون این تگ توی اون ماژول کار نمیکنه!
دیتالایف انجین هیچ ارتباطی با این ماژول نداره. این فقط یک ماژول ساده و جدا هست که منتشر شده و قرار هم نیست شما مشخصات، راهنما و یا توضیحات خاصی از این ماژول چه در اینجا و چه در سایت رسمی ناشر (روسی) پیدا کنید.
اگر مشکل خاصی هم با ماژول دارید، متونید توی سایت نویسنده ماژول که روسی هم هست مطرح کنید.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users