پرش به


تصویر

گزارش مشکلات نسخه 15.1


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
21 پاسخ برای این موضوع

#1 AQUILA

AQUILA

    مدیر

  • مدیر
  • 194 ارسال
  • محل سکونت: اینترنت
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1400/11/06 ساعت 00:48

لطفا مشکلات نسخه 15.1 را در این بخش مطرح و پیگیری نمایید


  • 1

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف
parsdle.ir


#2 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/06 ساعت 12:47

سلام

 

با توجه به پشتیبانی از PHP 8  وقتی روی سرور تنظیمات رو به PHP 8  انتقال میدیم دیگه صفحات سایت باز نمیشه و ارور 500 میده


  • 0

#3 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/06 ساعت 12:58

در بخش ارسال مطلب و یا ویرایش مطلب در فیلد تاریخ وقتی کلیک میکنیم جدول گوشه پایین سمت چپ صفحه بازمیشه که اصلا متوجهش نمیشیم و قابل جابجا شدن هم نیست.


  • 0

#4 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

    مدیر کل

  • مدیر سایت
  • 368 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1400/11/06 ساعت 14:13

سلام

 

سلام

 

با توجه به پشتیبانی از PHP 8  وقتی روی سرور تنظیمات رو به PHP 8  انتقال میدیم دیگه صفحات سایت باز نمیشه و ارور 500 میده

لطفا ارورش رو اینجا میذارید تا بررسی کنم؟

 

در بخش ارسال مطلب و یا ویرایش مطلب در فیلد تاریخ وقتی کلیک میکنیم جدول گوشه پایین سمت چپ صفحه بازمیشه که اصلا متوجهش نمیشیم و قابل جابجا شدن هم نیست.

میتونید یه اسکرین شات از مشکل بذارید؟


  • 0

دیتالایف انجین فارسی، پایدار تا ابد...


#5 AQUILA

AQUILA

    مدیر

  • مدیر
  • 194 ارسال
  • محل سکونت: اینترنت
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1400/11/06 ساعت 15:25

مواردی که من مشاهده کردم:
1. در ادیتور FroalaEditor نوار بالا ( آیکونها ) باید راست چین بشه

2. ادیتور بخش ویرایش قالب مشکل داره ( در فایلهای دارای متن زیاد مثل main.tpl مشخص میشه )
3. سایدبار در قالب دیفالت مشکل داره

4. استخراج کاربران با انتخاب محدوده تاریخ مشکل داره و فایل خروجی خالیه ( در نسخه 14 هم مشکل داشت )


  • 1

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف
parsdle.ir


#6 Amin_Star

Amin_Star

    عضو سایت

  • عضو سایت
  • ستارهستاره
  • 25 ارسال

ارسالی 1400/11/08 ساعت 12:08

سلام

 

با توجه به پشتیبانی از PHP 8  وقتی روی سرور تنظیمات رو به PHP 8  انتقال میدیم دیگه صفحات سایت باز نمیشه و ارور 500 میده

 

سلام

 

تقویم و آرشیو محتوا رو از تنظیمات غیرفعال کنید خطای 500 برطرف خواهد شد

 

ولی در ادامه مطالب همچنان مشکل ارور 500 باقیست

PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Unsupported operand types: string - int in /mnt/hgfs/data/creative/engine/classes/jdate.php:166



/mnt/hgfs/data/creative/engine/classes/jdate.php(71): jalali_to_gregorian()

  • 0

#7 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/08 ساعت 16:46

سلام

 

لطفا ارورش رو اینجا میذارید تا بررسی کنم؟

 

میتونید یه اسکرین شات از مشکل بذارید؟

مشکل نمایش تقویم  و مشکل تنظیم برروی PHP8 . تصاویر ارور پیوست هستند.

[28-Jan-2022 19:09:02 Asia/Tehran] PHP Fatal error:  Uncaught TypeError: Unsupported operand types: string - int in /home/******/public_html/engine/classes/jdate.php:166
Stack trace:
#0 /home/******/public_html/engine/classes/jdate.php(71): jalali_to_gregorian('', '', '')
#1 /home/******/public_html/engine/engine.php(906): jmaketime(0, 0, 0, '', '', '')
#2 /home/******/public_html/engine/init.php(1062): include_once('/home/******/...')
#3 /home/******/public_html/index.php(25): require_once('/home/******/...')
#4 {main}
  thrown in /home/******/public_html/engine/classes/jdate.php on line 166

فایل های پیوستی

  • فایل پیوستی  1.PNG   229.25K   0 تعداد دریافت ها
  • فایل پیوستی  2.PNG   146.66K   0 تعداد دریافت ها

  • 0

#8 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/08 ساعت 16:49

 

سلام

 

تقویم و آرشیو محتوا رو از تنظیمات غیرفعال کنید خطای 500 برطرف خواهد شد

 

ولی در ادامه مطالب همچنان مشکل ارور 500 باقیست

PHP Fatal error: Uncaught TypeError: Unsupported operand types: string - int in /mnt/hgfs/data/creative/engine/classes/jdate.php:166



/mnt/hgfs/data/creative/engine/classes/jdate.php(71): jalali_to_gregorian()

در صورت ست کردن بر روی PHP8، با وجود اینکه تقویم و آرشیو غیر فعال هستند ولی همچنان صفحات داخلی اخبار باز نمی شوند.


  • 0

#9 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

    مدیر کل

  • مدیر سایت
  • 368 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1400/11/13 ساعت 10:07

سلام دوستان

مشکل PHP8 رو برطرف کردم. (بزودی روی فایل نسخه ۱۵.۱ آپدیتش میکنم).

 

برای رفع سریع این مشکل، فایل ضمیمه شده رو دانلود کنید:

۱- فایل calender.php رو در فولدر Engine/Modules قرار بدید.

۲- فایل jdate.php رو در فولدر Engine/Classes قرار بدید.

 

فایل پیوستی  dle15.1-fix.zip   5.75K   11 تعداد دریافت ها

 

اگر مشکلی بود لطفا اعلام کنید.


  • 1

دیتالایف انجین فارسی، پایدار تا ابد...


#10 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/13 ساعت 13:10

سلام دوستان

مشکل PHP8 رو برطرف کردم. (بزودی روی فایل نسخه ۱۵.۱ آپدیتش میکنم).

 

برای رفع سریع این مشکل، فایل ضمیمه شده رو دانلود کنید:

۱- فایل calender.php رو در فولدر Engine/Modules قرار بدید.

۲- فایل jdate.php رو در فولدر Engine/Classes قرار بدید.

 

attachicon.gif dle15.1-fix.zip

 

اگر مشکلی بود لطفا اعلام کنید.

روی PHP8 با موفقیت تست شد. سپاس


  • 0

#11 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/13 ساعت 13:56

یه مشکل جدید:

 

از زمان فعال کردن نسخه 15.1 گوگل کنسول داره مرتب صفحات داخلی رو ارور میگیره. ظاهرا یک کامایا کروشه تو کدهای قابلیت های جدید جا افتاده. احتمالا مربوط به     "فعالسازی داده های ساختاریافته schema.org JSON-LD:   "  هست.

 

 

نام خطا:  Parsing error: Missing ',' or '}'

محل خطا: تمام صفحات اخبار 

 

احتمالا در خط مقابل چیزی جا افتاده :    <script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org","@graph":[{"@type":"Article","@context":"https://schema.org/","publisher":{"@type":"Organization","name":


  • 0

#12 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

    مدیر کل

  • مدیر سایت
  • 368 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1400/11/13 ساعت 14:25

یه مشکل جدید:

 

از زمان فعال کردن نسخه 15.1 گوگل کنسول داره مرتب صفحات داخلی رو ارور میگیره. ظاهرا یک کامایا کروشه تو کدهای قابلیت های جدید جا افتاده. احتمالا مربوط به     "فعالسازی داده های ساختاریافته schema.org JSON-LD:   "  هست.

 

 

نام خطا:  Parsing error: Missing ',' or '}'

محل خطا: تمام صفحات اخبار 

 

احتمالا در خط مقابل چیزی جا افتاده :    <script type="application/ld+json">{"@context":"https://schema.org",...zation","name":

 

تست کردم، خطایی ندیدم. لطفا کد کاملش رو قرار بدین، احتمال داره کاراکتر خاصی در نام سایت برای این بخش وارد کرده باشین؟

 

با این سایت هم میتونین مشکلش رو دقیقتر پیدا کنید:

https://validator.schema.org/


  • 0

دیتالایف انجین فارسی، پایدار تا ابد...


#13 mehran33

mehran33

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/14 ساعت 09:19

تست کردم، خطایی ندیدم. لطفا کد کاملش رو قرار بدین، احتمال داره کاراکتر خاصی در نام سایت برای این بخش وارد کرده باشین؟

 

با این سایت هم میتونین مشکلش رو دقیقتر پیدا کنید:

https://validator.schema.org/

اسکریپت " داده های ساختاریافته" رو وقتی فعال می کنم ، میخواد خلاصه ای از خبر رو برداره که با بعضی کدهای html بنده تداخل داره و ایراد میگیره.

 

در هر صورت مشکلی از سمت دیتالایف نیست.

 

متشکر


  • 0

#14 AQUILA

AQUILA

    مدیر

  • مدیر
  • 194 ارسال
  • محل سکونت: اینترنت
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1400/11/14 ساعت 15:05

سلام دوستان

مشکل PHP8 رو برطرف کردم. (بزودی روی فایل نسخه ۱۵.۱ آپدیتش میکنم).

 

برای رفع سریع این مشکل، فایل ضمیمه شده رو دانلود کنید:

۱- فایل calender.php رو در فولدر Engine/Modules قرار بدید.

۲- فایل jdate.php رو در فولدر Engine/Classes قرار بدید.

 

attachicon.gif dle15.1-fix.zip

 

اگر مشکلی بود لطفا اعلام کنید.

با تشکر لطفا این مورد رو هم بررسی کنید، خیلی بهش نیاز دارم:
4. استخراج کاربران با انتخاب محدوده تاریخ مشکل داره و فایل خروجی خالیه ( در نسخه 14 هم مشکل داشت )
 


  • 0

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف
parsdle.ir


#15 Mohammad_1ta

Mohammad_1ta

    مدیر کل

  • مدیر سایت
  • 368 ارسال
  • محل سکونت: تهران

ارسالی 1400/11/14 ساعت 18:32

با تشکر لطفا این مورد رو هم بررسی کنید، خیلی بهش نیاز دارم:
4. استخراج کاربران با انتخاب محدوده تاریخ مشکل داره و فایل خروجی خالیه ( در نسخه 14 هم مشکل داشت )
 

 

این رو هم فیکس کردم. فایل ضمیمه رو داخل engine/inc جایگزین کنید:

فایل پیوستی  editusers-fix.zip   20.04K   8 تعداد دریافت ها


  • 3

دیتالایف انجین فارسی، پایدار تا ابد...


#16 arya93

arya93

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1400/11/23 ساعت 18:48

سلام و خسته نباشید

بعد از آپدیت به نسخه جدید، تعداد بازدیدها رو برعکس نشون میده

مثلا تعداد بازدید 1.045.308 هست رو نشون میده 1 045 308


  • 0

#17 AQUILA

AQUILA

    مدیر

  • مدیر
  • 194 ارسال
  • محل سکونت: اینترنت
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1400/11/23 ساعت 21:50

سلام و خسته نباشید

بعد از آپدیت به نسخه جدید، تعداد بازدیدها رو برعکس نشون میده

مثلا تعداد بازدید 1.045.308 هست رو نشون میده 1 045 308

 

سلام، میتونید این مورد رو خودتون به روش زیر اصلاح کنید:

 

هر فایلی که میخواین اصلاح کنید باید بر اساس نام پیدا کنید، بخشهای سمت سایت در پوشه engine\modules و سمت پنل مدیریت در پوشه engine\inc هستند
مثلا برای اصلاح نمایش تعداد بازدید در ادامه مطلب باید در پوشه modules فایل show.full.php رو ادیت و کدهای زیر را جستجو کنید:

0, ',', ' '

این کد دوبار برای نمایش تعداد بازدید و کامنت ها تکرار شده که باید با کدهای زیر جایگزین کنید:

0, '', ''

در صورت لزوم میتونید برای خلاصه مطلب و بخشهای دیگه با ویرایش فایلهای مربوطه همین کار رو انجام بدید
موفق باشید


  • 2

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف
parsdle.ir


#18 arya93

arya93

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 17 ارسال

ارسالی 1400/11/23 ساعت 22:29

سلام، میتونید این مورد رو خودتون به روش زیر اصلاح کنید ...

ممنون از راهنماییتون ، حل شد.


  • 0

#19 deniz

deniz

    عضو جدید

  • عضو سایت
  • ستاره
  • 9 ارسال

ارسالی 1400/11/26 ساعت 12:43

با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید مزاحم میشم متاسفانه با پلاگین هایی که برای نسخه همیار دیتالایف انجین نوشته شده مشکل داره و هماهنگ نیست یعنی همشون مشکل دارند از جمله مشکلات عدم نمایش در منوی اصلی بعد از نصب پلاگین ، و عدم اجرای پلاگین نمونه پلاگین فرمساز هستش که بعد از اینکه فرم رو هم اضافه می کنیم و روی ذخیره کلیک می کنیم ارور 500 میده ممنون میشم این مشکلات رو هم حل کنید.


  • 0

#20 AQUILA

AQUILA

    مدیر

  • مدیر
  • 194 ارسال
  • محل سکونت: اینترنت
  • مهارت ها: HTML, CSS

ارسالی 1400/11/26 ساعت 13:26

با عرض سلام وخسته نباشید ببخشید مزاحم میشم متاسفانه با پلاگین هایی که برای نسخه همیار دیتالایف انجین نوشته شده مشکل داره و هماهنگ نیست یعنی همشون مشکل دارند از جمله مشکلات عدم نمایش در منوی اصلی بعد از نصب پلاگین ، و عدم اجرای پلاگین نمونه پلاگین فرمساز هستش که بعد از اینکه فرم رو هم اضافه می کنیم و روی ذخیره کلیک می کنیم ارور 500 میده ممنون میشم این مشکلات رو هم حل کنید.

سلام دوست عزیز، اصولا تفاوت خاصی در ساختار دو نسخه این ترجمه ها وجود نداره مگر در مواردی که تقویم در پلاگین استفاده شده که به علت تفاوت تقویم دو ترجمه ممکنه عدم لود تقویم رو داشته باشید، پس اساسا پلاگین باید با نسخه جدید دیتالایف هماهنگ بشه که بهتره از برنامه نویس پلاگین درخواست کنید، البته یادآوری میکنم در پلاگین های قدیمی تر اگر php نسخه های بالاتر رو در هاست ست کرده باشید هم ممکنه خطا داشته باشید و با ست کردن php پایین تر بتونید فعلا استفاده کنید


  • 0

قالب دیتالایف ـ پارس دیتالایف
parsdle.ir



0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی