معرفی دیتالایف انجین ورژن 9
آغاز شده توسط
SalaR
, 1389/03/24 ساعت 05:50
106 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1389/05/17 ساعت 12:22
pouyandesign
آقا دمه همه ی مدیرا گرم
شما رو به خدا یه فکری به حال اپگرید بکنین
من 1 بار اپگرید کردم از 8.2 به 8.3 دیگه نکردم چون 2 روز سایتم آفلاین شد تا درستش کردم
نظرم اینه که ماژولهایی مثل تشکر یا deadlink یا موضوعات درختی رو چون همه نصب میکنن اگه نصب باشه عالی میشه
شما رو به خدا یه فکری به حال اپگرید بکنین
من 1 بار اپگرید کردم از 8.2 به 8.3 دیگه نکردم چون 2 روز سایتم آفلاین شد تا درستش کردم
نظرم اینه که ماژولهایی مثل تشکر یا deadlink یا موضوعات درختی رو چون همه نصب میکنن اگه نصب باشه عالی میشه
برای آپگرید، یه کار اساسی انجام میدیم که دیگه مشکلی نباشه

اون ماژول هایی که میگین رو در سیستم معمولی نمیتونیم قرار بدیم ( چون مثلاً یکی سایتش خبری هست، اونا به دردش نمیخوره )
بعد سیستم معمولی، یکی دیگه قرار میدیم که اون از نظر ماژول تکمیله.
راستی سایت اصلی امروز خبر گذاشته که یک یا دو هفته دیگه دیتالایف انجین جدید میاد.
شما نهایتاً تا 20 روز دیگه دیتالایف انجین 9 فارسی رو دارین

ارسالی 1389/05/17 ساعت 13:11
Farhadina
یکتا از این وعده ها زیاد دادی ... زود آماده کن که می خوام دیتالایف انجین بریزم این یک دستور
حالا یکی دو روز اینور اونور اتفاقی نمیوفته

این دفعه کار خیلی زیاد داریم.
هم سایت خودمون هست که کلی تغییرات میدیم (فروم، سایت اصلی، سایت قالب ها) و هم باید ورژن 9 رو آماده کنیم.
ارسالی 1389/05/17 ساعت 15:23
pouyandesign
راستی واسه ورژن 9 قالب جدید چندتایی ترجمه کننین
اآقا محمد یکتای گل از قالبهایی که واسه 8.5 توی dle-tempگذاشتی بیشترشون روی ورژنهای پایینتر کار نمی کنه ها !! من تست کردم
یا علی
سایت قالب ها رو هم وصل میکنیم به همینجا، روش کلی کار میکنیم و نمیزاریم بخوابه

واسه ورژن 9 هم احتمالاً قالب جدید اضافه کنیم...
قالب هایی هم که تو dle-template.com هست، رو ورژن های قدیم کار میکنه... فقط یه چندجا باید ویرایش شه تا مشکلی نداشته باشه

ارسالی 1389/05/17 ساعت 15:43
قالب هایی هم که تو dle-template.com هست، رو ورژن های قدیم کار میکنه... فقط یه چندجا باید ویرایش شه تا مشکلی نداشته باشه
;کجاهاش ؟ من aquablue و css temp رو روی 8.3 تست کردم بهم میریختن هر دوتا هم یه مضکل داشتن که با عکس و تفضیلات توی این تاپیک گفتم اما کسی ج نداد

http://forum.datalifeengine.ir/topic_4691/
0 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی