آموزش فارسی كردن قالب
آغاز شده توسط
hossein72
, 1388/03/09 ساعت 14:09
23 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/03/11 ساعت 15:53
در تکمیل راهنمایی های آرش جان منم یه راهنمایی میکنم.
بهتره که کد :
رو به :
تغییر بدید.
و کد :
رو به :
تغییر بدید تا اینکودینگ فارسی همیشه به صورت پیشفرض فعال باشه.
راستی ، خودم هم در حال فارسی سازی چند تا قالب قشنگ هستم که به زودی توی Dle-temp میزارم.
موفق باشید.
بهتره که کد :
<html>
رو به :
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" Dir=RTL>
تغییر بدید.
و کد :
<head>
رو به :
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
تغییر بدید تا اینکودینگ فارسی همیشه به صورت پیشفرض فعال باشه.
راستی ، خودم هم در حال فارسی سازی چند تا قالب قشنگ هستم که به زودی توی Dle-temp میزارم.
موفق باشید.

ارسالی 1388/03/20 ساعت 13:27
hossein72,
حسین جان قالب ترجمه کردن کار زیاد سختی نیست..به شرطی که ابزار لازم برای این کارو داشته باشی..
اگه ابزار لازم رو داشته باشی هم سریعتر کارت را می افته و هم این که میتونی ریزترین مشکلات رو هم حل کنی..
واسه ترجمه قالب من بهت این ابزارهارو پیشنهاد میکنم که هرکدوم کارایی به خصوصی داره..
dw یه ابزار عالی واسه کارکردن رو قالبهاست و بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای اوصولی کار کنید حتماً ازش استفاده کن.
2. استفاده از firebug فایر فاکس..که به جرأت میتونم بگم یه ابزاری فراتر از اون چیزی که فکرشو بکنی در اختیار داری..در واقع با این ابزار میدونی داری چیکار میکنی و به راحتی هر قسمتیرو میتونی پییدا کنی.
3. فوتوشاپ
4. استفاده از 3 4 تا مرورگری که کاربرا ازش زیاد استفاده میکنن برای تست کردن...هر قسمتیرو که ترجمه میکنی بلافاصه با مرورگر تست کن ببین مشکلی به وجود میاد یا نه...
5.اطلاعاتت رو تو زمینه css بالا ببر تا دستت باز باشه هر کاری خواستی بتونی تو قالب انجام بدی..
حسین جان قالب ترجمه کردن کار زیاد سختی نیست..به شرطی که ابزار لازم برای این کارو داشته باشی..
اگه ابزار لازم رو داشته باشی هم سریعتر کارت را می افته و هم این که میتونی ریزترین مشکلات رو هم حل کنی..
واسه ترجمه قالب من بهت این ابزارهارو پیشنهاد میکنم که هرکدوم کارایی به خصوصی داره..
dw یه ابزار عالی واسه کارکردن رو قالبهاست و بهت پیشنهاد میکنم اگه میخوای اوصولی کار کنید حتماً ازش استفاده کن.
2. استفاده از firebug فایر فاکس..که به جرأت میتونم بگم یه ابزاری فراتر از اون چیزی که فکرشو بکنی در اختیار داری..در واقع با این ابزار میدونی داری چیکار میکنی و به راحتی هر قسمتیرو میتونی پییدا کنی.
3. فوتوشاپ
4. استفاده از 3 4 تا مرورگری که کاربرا ازش زیاد استفاده میکنن برای تست کردن...هر قسمتیرو که ترجمه میکنی بلافاصه با مرورگر تست کن ببین مشکلی به وجود میاد یا نه...
5.اطلاعاتت رو تو زمینه css بالا ببر تا دستت باز باشه هر کاری خواستی بتونی تو قالب انجام بدی..
ارسالی 1388/03/25 ساعت 22:30
اگر قرار بود تنها با وارد کردن یه rtl قالب راست چین بشه که خیلی خوب بود! نه دوست من این یکی از موارد هست، شما اگر میخوای که کامل قابل رو راست چین کنی با این جور چیزا نمیشه کل قالب رو هماهنگ کرد! اگر مایلید، بهتره برین html و css رو یاد بگیرین، به هر حال اگر مایلین قالب رو بذارین تا ببینم و بعد بگم که چکارش کنید ... این طوری و روی هوا نمیشه حرفی زد!
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی