
امروز میخوایم که یکم از حالت رسمی خارج بشیم نظری خواهیم و با عرض شرمندگی، اول از همه یه نکته کوچک اشاره می کنم.
نزدیک به 6 ماه هست، تغییرات زیادی داخل سایت دیدیم اما تو چند ماه اخیر مشغله های کاری و شخصی مدیران زیاد بود، که متاسفانه این مشغله ها باعث شد یکسری کاربران بیان و از آب گل آلود ماهی بگیرن، فقط میگم و میخوام و امیدوارم شما مارو ببخشید، و اینکه نمی خوام این بحث رو ادامه بدم، از شما هم میخوام بحثی در مورد این مسئله، پیشتیبانی و ... نشه! (البته حداقل تو همین تاپیک بحثی نشه!)
من هم این بحث رو همینجا تموم می کنم و با زبان کاملا عامیانه میرم سراغ دلیل اصلی زدن تاپیک و مطرح کردن مبحث اصلی!
دوستان عزیز
همونطور که گفته شد نزدیک به 6 ماه هست که تغییرات زیادی داخل سایت انجام شده و دیدیم.
اما حالا میخوایم یه تغییر و تحولاتی عظیم هم بدیم.... اصلا کی میدونه، شاید هم با قالب جدیدی اومدیم!
حالا از شما میخوایم که نظر خودتون رو در مورد هرچیزی داشتید! یعنی که هر نکته خوب و یا بدی که طبق تغییرات گذشته (ماژول و هک های نصب شده، قالب، ساختار مطالب، نظرات و خلاصه هر چیزی که شما دیدید و ما ندیدیم) دیدید مطرح کنیم تا بعد از خوندن نظرات دیگران بررسی های لازم رو کنیم و در آخر به اجرا در بیاریم.
هر کسی هم خواست کمک کنه هم اعلام کنه، ما آماده ایم واسه همکاری برای گسترش و پیشرفت!
لطفا در جواب دادن به این تاپیک اول تمامی جواب ها رو بخونید و نظر خودتون رو اعلام کنید که یک وقت جواب های تکراری ندید، و فقط اگر خواستید همون رو مطرح کنید از تشکر پست استفاده کنید.
در مورد پست های کاربران نظراتتون رو بیان کنید، اما پست اضافی (آره موافقم، ممنون، پشیبانی فلانه و ...) هم ندید، فقط و فقط نظری تکمیلی با ذکر دلیل برای ایجاد تغییرات در سایت، اگر اینا نباشه، پست پاک میشه!
به امید موفقیت بیشتر
بازم یک شاخه گل برای گل

