دیتالایف انجینی ها در حال انقراضند
آغاز شده توسط
nog
, 1390/10/10 ساعت 19:50
40 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/10/10 ساعت 19:50
دوستان سلام
دیتالایف انجینی ها در حال انقراضند و همچنان در سکوت و در حال نابودی
1- چرا روی یک نسخه دیتالایف انجین کار نمی کنیم و یک نسخه را برای خود مرجع کنیم
2- نبود ماژول و هک اساسی ( هست ولی برای ورژن های مختلف )
3- پاسخ ندادن مدیرهای سایت به مشکلات و درخواست های کاربران
4- نبود قالب های اختصاصی و اصولی
5- نسخه پی در پی و استرس همیشه مدیران برای نسخه های بعدی و ماژول های نصب شده
6- حمایت نکردن بچه های دلی از دیتالایف انجین فارسی و هم اینکه اغلب به فکر جیب خودشون هستن
و.....
دیتالایف انجینی ها در حال انقراضند و همچنان در سکوت و در حال نابودی
1- چرا روی یک نسخه دیتالایف انجین کار نمی کنیم و یک نسخه را برای خود مرجع کنیم
2- نبود ماژول و هک اساسی ( هست ولی برای ورژن های مختلف )
3- پاسخ ندادن مدیرهای سایت به مشکلات و درخواست های کاربران
4- نبود قالب های اختصاصی و اصولی
5- نسخه پی در پی و استرس همیشه مدیران برای نسخه های بعدی و ماژول های نصب شده
6- حمایت نکردن بچه های دلی از دیتالایف انجین فارسی و هم اینکه اغلب به فکر جیب خودشون هستن
و.....
ارسالی 1390/10/10 ساعت 23:19
به جهت تنوع و البته نتیجه گیری هم که شده برخلاف قوانین این یک تاپیک باز می مونه و شخصا صرفا به عنوان ناظم سایت ( و نه مدیر سایت ) نظراتتون، پیشنهاداتتون و راه حل ها تون رو بشنوم.
مشکلات مشخصه. لطفا راه حل های مورد نظرتون رو ارائه بدین.
( امیدوارم این تاپیک رو هرز نامه یا نگارنامه غیر منطقی نکنید، چون یا همون پست حذف می شه، یا کل تاپیک بسته می شه.
ما منتظر راه حل ها هستیم.
مشکلات مشخصه. لطفا راه حل های مورد نظرتون رو ارائه بدین.
( امیدوارم این تاپیک رو هرز نامه یا نگارنامه غیر منطقی نکنید، چون یا همون پست حذف می شه، یا کل تاپیک بسته می شه.
ما منتظر راه حل ها هستیم.

ارسالی 1390/10/11 ساعت 07:58
خوب سر نزدن بعضی از مدیران مثل من دلایلی داره :
کار - رفتار بعضی از کاربران[hide] ( فکر میکنند اشخاصی مثل من نوکر اونها هستم وباید حتما کار این دوست عزیز را انجام دهم ) یا تغییراتی که سید مصطفی انجام میدهد ( یکبار یوزر من رو میکنه ناظم انجمن بعد می گذاره مدیریت ولی دسترسی رو کم میکنه -به طوری که یک تاپیک را یوزر های میهمان میتوانند ببینند ولی من مدیر نمیتوانم ببینم) و امثال این .....
البته بگم بعد ار انتشار نسخه جدید 9.5 دوباره شروع به کار میکنم . به امید این که سید مصطفی هم با من دوباره خوب بشود و .... .[/hide]
کار - رفتار بعضی از کاربران[hide] ( فکر میکنند اشخاصی مثل من نوکر اونها هستم وباید حتما کار این دوست عزیز را انجام دهم ) یا تغییراتی که سید مصطفی انجام میدهد ( یکبار یوزر من رو میکنه ناظم انجمن بعد می گذاره مدیریت ولی دسترسی رو کم میکنه -به طوری که یک تاپیک را یوزر های میهمان میتوانند ببینند ولی من مدیر نمیتوانم ببینم) و امثال این .....
البته بگم بعد ار انتشار نسخه جدید 9.5 دوباره شروع به کار میکنم . به امید این که سید مصطفی هم با من دوباره خوب بشود و .... .[/hide]
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی