تغییر رنگ بكگراند مطالب
آغاز شده توسط
AbrahamGolden
, 1390/11/06 ساعت 08:51
27 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/11/06 ساعت 09:14
mohammad-kh,
عزیز دل من هنوز قالب رو سفارشی نكردم كار زیاد داره اینجوری بخوام كپی رایت بزارم كه آبروی دیتا لایف و جی دیزاین میره.توی اولین تایپك هم خوبه گفتم چون اخلاقاتون دیگه دستم اومده
لطفا محل كد رنگ رو برسون اون دوستمون اصلا پاسخش درست نبود چون همچین فایلی وجود نداره.
عزیز دل من هنوز قالب رو سفارشی نكردم كار زیاد داره اینجوری بخوام كپی رایت بزارم كه آبروی دیتا لایف و جی دیزاین میره.توی اولین تایپك هم خوبه گفتم چون اخلاقاتون دیگه دستم اومده
لطفا محل كد رنگ رو برسون اون دوستمون اصلا پاسخش درست نبود چون همچین فایلی وجود نداره.
ارسالی 1390/11/06 ساعت 09:19
چند بار برای کپی رایت بهتون تذکر داده شده بود ولی توجهی نکردید .با اینکه من تو طراحی گذاشته بودم شما اقدام به حذفش کردید .متاسفانه اعضا تا کمی از کدها سر در میاورند سریع کپی رایت را بر میدارند.درکل سایت شما دارای اشکالات زیادی هستش از جمله بهم ریختن قالب و ارسال نشدن نظر و... پس بیشتر روی ساختار کار کن فعلا تا زیبایی
یاحق
یاحق
ارسالی 1390/11/07 ساعت 01:23
همینجوری نمیشه با یک جواب ساده مشکل شما رو حل کرد، اما
من قالب شما رو چک کردم، برای قسمت مطالب شما کلاسی که برای اون در نظر گرفته شده post-story نام دارد، شما فایل style.css رو باز کنید، کد زیر رو جستجو کنید:
همانطور که مشاهده میکنید، بکگراند این قسمت به صورت زیر میباشد:
شما این خط رو با کد زیر جابجا کنید:
رنگی که من برای تست قرار دادم #ff9900 میباشد، شما خودتون هر رنگی که دوست داشتید قرار بدید به جای این کد. فکر کنم اینجوری مشکل شما باید حل بشود.
در مورد مساله کپی رایت هم من هیچ نظری نمیدم، چون هفته پیش بد و بیراه شنیدم به خاطر کپی رایت. به هر حال، قرار دادن کپی رایت کار بسیار راحت و ساده ی میباشد و خیلی راحت در قالبی هم که هنوز تکمیل نشده میشود قرار داد! این از این.
برای این قسمت از صحبتتون هم نمیدونم چی باید بگم!
من قالب شما رو چک کردم، برای قسمت مطالب شما کلاسی که برای اون در نظر گرفته شده post-story نام دارد، شما فایل style.css رو باز کنید، کد زیر رو جستجو کنید:
.post-story
همانطور که مشاهده میکنید، بکگراند این قسمت به صورت زیر میباشد:
background:url(../images/b6.png) top repeat-x;
شما این خط رو با کد زیر جابجا کنید:
background:#ff9900 url(../images/b6.png) top repeat-x;
رنگی که من برای تست قرار دادم #ff9900 میباشد، شما خودتون هر رنگی که دوست داشتید قرار بدید به جای این کد. فکر کنم اینجوری مشکل شما باید حل بشود.
در مورد مساله کپی رایت هم من هیچ نظری نمیدم، چون هفته پیش بد و بیراه شنیدم به خاطر کپی رایت. به هر حال، قرار دادن کپی رایت کار بسیار راحت و ساده ی میباشد و خیلی راحت در قالبی هم که هنوز تکمیل نشده میشود قرار داد! این از این.
اینجا فقط امیر عبدالهی درست جواب آدم رو میداد كه اونم كارش گرفت و رفت
برای این قسمت از صحبتتون هم نمیدونم چی باید بگم!
ارسالی 1390/11/07 ساعت 09:57
maiham,
سلام پیشنهاد میدم از افزونه فایر باگ ،فایر فاکس استفاده کنید. با استفاده از این افزونه میتونید راحت قالب یک سایت رو ویرایش کنید کدها و رنگها رو پیدا کنید و ... . این یکی از افزونه های لازم برای طراحان وب است . من که شخصاً باسم سخت کار کردن بدون این افزونه .
ارادت
سلام پیشنهاد میدم از افزونه فایر باگ ،فایر فاکس استفاده کنید. با استفاده از این افزونه میتونید راحت قالب یک سایت رو ویرایش کنید کدها و رنگها رو پیدا کنید و ... . این یکی از افزونه های لازم برای طراحان وب است . من که شخصاً باسم سخت کار کردن بدون این افزونه .
ارادت
3 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 3 مهمان و 0 عضو مخفی