وبلاگدهی با دیتالایف انجین
آغاز شده توسط
vahid71
, 1392/04/07 ساعت 21:32
78 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1392/04/08 ساعت 01:19
vahid71,
منظور از وبلاگ دهی اگر منظورتون اینه که با استفاده از دیتالایف انجین میشه وبلاگ زد، می تونین به عنوان نمونه بلاگ من رو در نظر بگیرین و اگر منظورتون اینه که با ساب دامین یا ساب دایرکتوری ایجاد بلاگ کنین، قاعدتا به اسکریپت ها و برنامه های مشخصی نیاز داره.
موفق باشید.
منظور از وبلاگ دهی اگر منظورتون اینه که با استفاده از دیتالایف انجین میشه وبلاگ زد، می تونین به عنوان نمونه بلاگ من رو در نظر بگیرین و اگر منظورتون اینه که با ساب دامین یا ساب دایرکتوری ایجاد بلاگ کنین، قاعدتا به اسکریپت ها و برنامه های مشخصی نیاز داره.
موفق باشید.
ارسالی 1392/04/18 ساعت 21:36
ماژول وبلاگ دهی دیتالایف انجین خیلی وقت پیش توسط روس ها نوشته شده. اگر تصمیم دارید بخرید، میتونید از سایت سازنده اون با قیمت 60 دلار بخریدش. اگر هم نسخه نال شده رو تصمیم دارید استفاده کنید، من متیونم براتون ارسال کنم و یا خودتون توی گوگل جستجو کنید.
فقط باید خودتون فارسیش کنید.
فقط باید خودتون فارسیش کنید.
ارسالی 1392/04/25 ساعت 16:22
اتفاقا من چند وقتی بود میخواستم پیشنهاد بدم که گروهی این رو ترجمه کنیم
الان حرکت خوبی انجام شده ولی دستان باید به یه نکته توجه کنن
و اون اینکه ترجمه این نیست که هرچی روسی بود بزنیم توی گوگل و هرچی اومد بزاریم جای اون توی ترجمه ، باید سعی کنید اون قسمت رو بفهمید و یه توضیح یا عبارت قابل فهم جای اون بزارید و هرجا رو که نفهمیدید واگزار کنید به یه شخص دیگری تا اگه اون متوجه شد اون رو ترجمه کنه
در هنگام یه کار گروهی باید حتمی این کار رو انجام داد
در ضمن منم هستم
من قالب و فایل زبان رو ترجمه میکنم
الان حرکت خوبی انجام شده ولی دستان باید به یه نکته توجه کنن
و اون اینکه ترجمه این نیست که هرچی روسی بود بزنیم توی گوگل و هرچی اومد بزاریم جای اون توی ترجمه ، باید سعی کنید اون قسمت رو بفهمید و یه توضیح یا عبارت قابل فهم جای اون بزارید و هرجا رو که نفهمیدید واگزار کنید به یه شخص دیگری تا اگه اون متوجه شد اون رو ترجمه کنه
در هنگام یه کار گروهی باید حتمی این کار رو انجام داد
در ضمن منم هستم
من قالب و فایل زبان رو ترجمه میکنم
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی