راه های بالا رفتن رتبه ی سایت
آغاز شده توسط
Iman.r
, 1388/10/18 ساعت 09:28
57 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1388/11/02 ساعت 15:28
sepastian,
می دونم که این کار خودش یه رشته ی جداگانست ولی اگه بالا رو خونده باشی نوشتم روش هایی که بر اثر تجربه بدست اومده.
elhacker,
ممنون از راهنماییت
esaman,
از شما هم ممنونم, فکر کنم بهتر باشه تو همین تاپیک بحث کنیم تا همه استفاده کنن
بچه ها به نظر شما بهترین سایت برای آنالیز کلمات کلیدی چیه؟
می دونم که این کار خودش یه رشته ی جداگانست ولی اگه بالا رو خونده باشی نوشتم روش هایی که بر اثر تجربه بدست اومده.
elhacker,
ممنون از راهنماییت
esaman,
از شما هم ممنونم, فکر کنم بهتر باشه تو همین تاپیک بحث کنیم تا همه استفاده کنن
بچه ها به نظر شما بهترین سایت برای آنالیز کلمات کلیدی چیه؟
ارسالی 1388/11/02 ساعت 19:57
آیا میدونید در سه سال اخیر بیشترین کلماتی که در ایران در بخش تصاویر گوگل جستجو شده چیست ؟
به ترتیب : 1-عکس 2-دختر 3-زن ... خودتون بقیه اعضای بدن جنس مونث رو حدس بزنید !
حالا همین عکس خودش به چند چیز تقسیم میشه :
عکس جومونگ - عکس لخت - عکس دختر - عکس ایرانی و ... عکس تمام اعضای بدن دختر
در جواب دوستمون nod32 باید بگم که سایت عمرانی خیلی خیلی با سایت نرم افزار و دانلود سنتر فرق میکنه ، شما باید این مهندس های عمران رو راضی نگه داری ، باید دانش بالا داشته باشی جوابشون رو بدی ... حالا اگر دریک رشته هم فوق داشته باشی ، عمران کلی گرایش داره و هر کدوم که به نیازشون نرسند خیلی کم دوباره به سایت سر میزنند. حالا دانشجویان معماری وقتی سایت عمرانی رو میببیند انگار یک چیر چندش آور دیدن که چی بشه که بیان داخل و از مطالب استفاده کنند . با این وجود در حال اتصال به بانک مقالات و پروژه ها هستم چیزی حدود 500 گیگابایت ..بیبینم که حالا جذب میشن یا نه !
اگر پیشنهادی دارید حتما بگید ، استقبال میشه
به ترتیب : 1-عکس 2-دختر 3-زن ... خودتون بقیه اعضای بدن جنس مونث رو حدس بزنید !
حالا همین عکس خودش به چند چیز تقسیم میشه :
عکس جومونگ - عکس لخت - عکس دختر - عکس ایرانی و ... عکس تمام اعضای بدن دختر
در جواب دوستمون nod32 باید بگم که سایت عمرانی خیلی خیلی با سایت نرم افزار و دانلود سنتر فرق میکنه ، شما باید این مهندس های عمران رو راضی نگه داری ، باید دانش بالا داشته باشی جوابشون رو بدی ... حالا اگر دریک رشته هم فوق داشته باشی ، عمران کلی گرایش داره و هر کدوم که به نیازشون نرسند خیلی کم دوباره به سایت سر میزنند. حالا دانشجویان معماری وقتی سایت عمرانی رو میببیند انگار یک چیر چندش آور دیدن که چی بشه که بیان داخل و از مطالب استفاده کنند . با این وجود در حال اتصال به بانک مقالات و پروژه ها هستم چیزی حدود 500 گیگابایت ..بیبینم که حالا جذب میشن یا نه !
اگر پیشنهادی دارید حتما بگید ، استقبال میشه
ارسالی 1388/11/02 ساعت 20:46
بعضی موقع ها باید به سمت کلمات کلیدی روز بری ... منظور از این چیه ؟ یعنی مثلا سریال جومونگ پخش میشد و بیشتر مردم به دنبال عکس و کلیپ ها و قسمت های سانسور شده بودند ، پس شما باید همیشه از کلمات و موضوعات آپدیت و بروز استفاده کنی .
کلمات کلیدی جدید و به روز طبق تشخیص بنده : موبایل ، اس ام اس ، دانلود ، فال ، دانشگاه آزاد ، عکس ، ایران ... البته اینا کلی هست ولی میتونی سوژه ها رو تو اخبار پیدا کنی و به اصطلاح معروف بمب گوگلی درست کنی ! اگر درست گفته باشم.
----
بعضی ازاین سوژه های مهم که قبلا وجود داشت :
مرگ مایکل جکسون : که تعداد بیشماری این کلمه رو سرچ میکردند . اما الان از رونق افتاده .
انتخابات : توضیحی نمیدم.
عکس و فیلم هایی که از یک بازیگر زن بود ( فکر کنم زهره ... بود).
مداحی و عکس ویژه محرم.
در مورد خیلی چیز ها اما بحث داغ این روز ها موبایل ، اس ام اس و دانشگاه آزاد ( شروع ثبت نام ارشد ) بهتر است مطلبی در این مورد نوشته شود.
کلمات کلیدی جدید و به روز طبق تشخیص بنده : موبایل ، اس ام اس ، دانلود ، فال ، دانشگاه آزاد ، عکس ، ایران ... البته اینا کلی هست ولی میتونی سوژه ها رو تو اخبار پیدا کنی و به اصطلاح معروف بمب گوگلی درست کنی ! اگر درست گفته باشم.
----
بعضی ازاین سوژه های مهم که قبلا وجود داشت :
مرگ مایکل جکسون : که تعداد بیشماری این کلمه رو سرچ میکردند . اما الان از رونق افتاده .
انتخابات : توضیحی نمیدم.
عکس و فیلم هایی که از یک بازیگر زن بود ( فکر کنم زهره ... بود).
مداحی و عکس ویژه محرم.
در مورد خیلی چیز ها اما بحث داغ این روز ها موبایل ، اس ام اس و دانشگاه آزاد ( شروع ثبت نام ارشد ) بهتر است مطلبی در این مورد نوشته شود.
ارسالی 1388/11/03 ساعت 08:07
نقل قول از:hosseintha
سلام
اگه میدونید چه جوری کلمات رو از طریق گوگل آنالیز کرد خوب بگین تا دیتالایف انجین پیشرفت کنه
سایتی برای همه
سلام
اگه میدونید چه جوری کلمات رو از طریق گوگل آنالیز کرد خوب بگین تا دیتالایف انجین پیشرفت کنه
سایتی برای همه
اگه قرار بود این ترفند ها رو كه دیگه تو فروم ها و سایت ها بشه پیدا كرد دیگه این شركت های سئو باید چیكار كنن
اگه شما برای دیتالایف انجین نگرانی نگران نباش
چون دیتالایف انجین نكات سئو رو كم كم داره ارتقا و درش استفاده میكنه
ارسالی 1388/11/03 ساعت 12:08
اگه قرار بود این ترفند ها رو كه دیگه تو فروم ها و سایت ها بشه پیدا كرد دیگه این شركت های سئو باید چیكار كنن
این حرف شما اصلا درست نیست. شرکت های سئو کارشون اونقدر حرفه ایه که تاثیر گذاریش باور نکردنیه, فکر کنم منظور hosseintha در حد حرفه ای نبود. در سطح بالا نمیشه بحث کرد ولی در حدی که یه تاثیر کوچولو تو سایت بذاره میشه بحث کرد.
elhacker,
سایت من یه دانلود سنتره, خودت میتونی ببینی
اینم لینکش
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی