همه بخونن و نظر بدن(لطفا پستو پاک نکنید)
آغاز شده توسط
farid-ahmadi
, 1390/05/28 ساعت 01:56
48 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/05/29 ساعت 01:30
آقایان خودتون رو فعلا با این ابتکارات خیلی خسته نکنید. آقای موسوی فعلا مدیریت رو به آقای یکتا سپردن و خودشون رو بازنشست اعلام کردن که البته با توجه به اتفاقات چند مدت اخیر قابل پیش بینی بود. آقای یکتا خیلی وقته در سایت حضور به هم نرسانیدن. سطح دسترسی من به عنوان ناظر محدود شده و ... . سیستم با مشکلاتی مواجه شده و ...
به جای این جزئیات، فعلا اصل مسئله رو سعی کنید حل کنین.
الان مشکل لینک پایین صفحه نیست.
به جای این جزئیات، فعلا اصل مسئله رو سعی کنید حل کنین.
الان مشکل لینک پایین صفحه نیست.
ارسالی 1390/05/29 ساعت 03:21
saeid1346,
الان مهم ترین مشکل برگردوندن آقای موسوی، صحبت کردن با آقای یکتا، بررسی مشکلات، پیدا کردن یک راه حل موقت و البته پس از دائم برای مدیریت سایت، تقسیم مسئولیت، استاندارد سازی نیاز های کاربران، جلوگیری از بروز اختلالات کاربری ( منظورم فکر کنم روشنه ! ) و ... است.
البته تا بعد از ظهر امروز اولین خبر از نتیجه برخی فعالیت ها منتشر می شه. فقط خواهشا برخی از دوستان این چند ساعت رو تحمل کنند و فشار اضافی بوجود نیارن، چون همینطوری هم وضعیت حساس شده !
الان مهم ترین مشکل برگردوندن آقای موسوی، صحبت کردن با آقای یکتا، بررسی مشکلات، پیدا کردن یک راه حل موقت و البته پس از دائم برای مدیریت سایت، تقسیم مسئولیت، استاندارد سازی نیاز های کاربران، جلوگیری از بروز اختلالات کاربری ( منظورم فکر کنم روشنه ! ) و ... است.
البته تا بعد از ظهر امروز اولین خبر از نتیجه برخی فعالیت ها منتشر می شه. فقط خواهشا برخی از دوستان این چند ساعت رو تحمل کنند و فشار اضافی بوجود نیارن، چون همینطوری هم وضعیت حساس شده !
ارسالی 1390/05/29 ساعت 15:59
از اینش خوشم میاد که هیچ کس درک نمی کنه وضعیت دیتالایف انجین فارسی الان چقدر حساسه !!!
شما همینطوری به بحث کردن ادامه بدین !!! ببینیم آخرش چی میشه
اصلا متوجه هستین که با بازنشست شدن آقای موسوی هیچ مدیر آشنا به سیستمی در دیتالایف انجین باقی نمی مونه تا مدیریت سایت رو به عهده بگیره !؟

اصلا متوجه هستین که با بازنشست شدن آقای موسوی هیچ مدیر آشنا به سیستمی در دیتالایف انجین باقی نمی مونه تا مدیریت سایت رو به عهده بگیره !؟
ارسالی 1390/05/29 ساعت 19:32
ATR,
با سلام.
بنده خیلی به سیستم دیتالایف انجین علاقه دارم و اعتقادم بر اینه که قدرتمندی این سیستم به دلیل اینه که انعطاف پذیری زیادی داره. هر کدام از ماژول های اصلی یک tpl جداگانه داره و به راحتی قابل ویرایشه.
در ضمن یکی از دلایلی که من این سیستم رو انتخاب کردم اینه که براحتی میشه هر قالبی رو براش طراحی و یا ترجمه کرد.
این سایت منه www.20temp.com
و با افتخار هم میگم : قدرت گرفته از دیتالایف انجین فارسی.
با سلام.
بنده خیلی به سیستم دیتالایف انجین علاقه دارم و اعتقادم بر اینه که قدرتمندی این سیستم به دلیل اینه که انعطاف پذیری زیادی داره. هر کدام از ماژول های اصلی یک tpl جداگانه داره و به راحتی قابل ویرایشه.
در ضمن یکی از دلایلی که من این سیستم رو انتخاب کردم اینه که براحتی میشه هر قالبی رو براش طراحی و یا ترجمه کرد.
این سایت منه www.20temp.com
و با افتخار هم میگم : قدرت گرفته از دیتالایف انجین فارسی.
ارسالی 1390/05/29 ساعت 21:56
numen خوب بس به نظر شما چی کار کنه؟
وقتی اقای x یا y یک ماژول یا هک رو از سایت بر میداره و به نام خودش منتشر میکنه انتظار دارید w بیاد کپی رایت رو رعایت کنه.
در مورد بخش ویژه هم بگم همین طوری نمیشه باید چیزی ارزش فروختن داشته باشه .
سیستم رو به سختی نصب میکنه با هزار تا اموزش
بعد یه قالب پیدا میکنه در اولین فرصت کپی رایت قالب رو پاک میکنه و مینویسه طراحی شده توسط x
فردا بهش بگی div چیه میمونه
وقتی اقای x یا y یک ماژول یا هک رو از سایت بر میداره و به نام خودش منتشر میکنه انتظار دارید w بیاد کپی رایت رو رعایت کنه.
در مورد بخش ویژه هم بگم همین طوری نمیشه باید چیزی ارزش فروختن داشته باشه .
سیستم رو به سختی نصب میکنه با هزار تا اموزش
بعد یه قالب پیدا میکنه در اولین فرصت کپی رایت قالب رو پاک میکنه و مینویسه طراحی شده توسط x
فردا بهش بگی div چیه میمونه
ارسالی 1390/05/29 ساعت 22:39
نقل قول: dle-temp.ir
قالب پیدا میکنه در اولین فرصت کپی رایت قالب رو پاک میکنه و مینویسه طراحی شده توسط x فردا بهش بگی div چیه میمونه
آقا سعید قبل از اینکه شما اسم دیتالایف انجین به گوشتون خورده باشه من با دیتالایف انجین کار میکردم.
والا شما اومدید نسخه 9.3 منتشر شده این سایت رو برداشتید و فقط داخلش اسم پشتیبانی رو عوض کردید و اسم پشتیبانی ای که شما مدیرش هستید رو گذاشتید.(دلیل این حرفم هم : نسخه منتشر شده سایت شما بعد از نسخه این سایت اومد اگه شما فارسیش کرده بودید حد اقل قالب سوم رو هم فارسی میکردید نه .... )
یا علی
ارسالی 1390/05/30 ساعت 04:52
بله از تاریخ عضویت شما معلوم هستش :D
شما یه سر برو به اولین یوزر من تو این سایت سر بزن ببین کی ثبت نام کرده و کی اخراج شده
بهتر هستش در این مورد بحثی انجام نشه چون خود مصطفی میدونه فارسی سازی این نسخه مال کی هستش این یک و اگر شما یه زحمتی به خودتون میدادید و نسخه ای که اولین بار مصطفی داد رو دانلود میکردید میدید که نصب فایل های زبان پاک شده و بعد از یک هفته کامل شد.
بس با حرف شما نسخه 2.6 انجمن رو اول من دادم و شما اومدیم از روی من کپی کردین؟
در مورد کپی رایت هم کمی صبر کنید سعی در تهیه نمایندگی سیستم برای ایران رو دارم کههر کس خواست میتونه لیسانس تهیه بکنه.
من موندم شما چرا این همه سطحی نگاه میکنید به همه چیز؟
بهتر هستش بحث رو ادامه ندید.
شما یه سر برو به اولین یوزر من تو این سایت سر بزن ببین کی ثبت نام کرده و کی اخراج شده
بهتر هستش در این مورد بحثی انجام نشه چون خود مصطفی میدونه فارسی سازی این نسخه مال کی هستش این یک و اگر شما یه زحمتی به خودتون میدادید و نسخه ای که اولین بار مصطفی داد رو دانلود میکردید میدید که نصب فایل های زبان پاک شده و بعد از یک هفته کامل شد.
بس با حرف شما نسخه 2.6 انجمن رو اول من دادم و شما اومدیم از روی من کپی کردین؟
در مورد کپی رایت هم کمی صبر کنید سعی در تهیه نمایندگی سیستم برای ایران رو دارم کههر کس خواست میتونه لیسانس تهیه بکنه.
من موندم شما چرا این همه سطحی نگاه میکنید به همه چیز؟
بهتر هستش بحث رو ادامه ندید.
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی
-
Bing (1)