دوستان فعال انجمن بخوانند!
آغاز شده توسط
mohammad-kh
, 1390/10/24 ساعت 10:17
61 پاسخ برای این موضوع
ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:26
.................................................. چی بگم آخه ..................................................
.................................................. چی بگم آخه ..................................................
هر چی بگی مشکل ایجاد میشه مثل اینکه اینجا همه دلشون از هم پره.......................
هر چی بگی مشکل ایجاد میشه مثل اینکه اینجا همه دلشون از هم پره.......................
ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:27
epishkhan1,
spalisp,
amir7146,
دخالت من بیجاست ولی لطفا تمومش کنین ! من گفتم نمیشه با زور کسی رو مجبور به رعایت کپی رایت بکنیم مگر اینکه مثل دیتالایف انجین پلاس 8.2 کدی گذاشته بشه که حداقل دوستان به زور کپی رایت رو پاک کنن !
علیرضای عزیز این حرفایی که در مورد امیر زدی من رو ناراحت کرد چه برسه به خودش ، من امیر رو 3-4 سال میشناسم !!! اگه بگه چیزیو انجام میدم مطمئن باش عملی میکنه !!! دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره !
وشما امیر عزیز از حرفای علیرضا دلگیر نشو ، من از وقتی یادم میاد ایشون همین حرف رو به همه میزنن و منم به عنوان عضو کوچکی از دیتالایف انجین پشتش می ایستم !!!
در کل خواهشا این بحث رو همین جا تمومش کنین ، ممنونم
spalisp,
amir7146,
دخالت من بیجاست ولی لطفا تمومش کنین ! من گفتم نمیشه با زور کسی رو مجبور به رعایت کپی رایت بکنیم مگر اینکه مثل دیتالایف انجین پلاس 8.2 کدی گذاشته بشه که حداقل دوستان به زور کپی رایت رو پاک کنن !
علیرضای عزیز این حرفایی که در مورد امیر زدی من رو ناراحت کرد چه برسه به خودش ، من امیر رو 3-4 سال میشناسم !!! اگه بگه چیزیو انجام میدم مطمئن باش عملی میکنه !!! دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره !
وشما امیر عزیز از حرفای علیرضا دلگیر نشو ، من از وقتی یادم میاد ایشون همین حرف رو به همه میزنن و منم به عنوان عضو کوچکی از دیتالایف انجین پشتش می ایستم !!!
در کل خواهشا این بحث رو همین جا تمومش کنین ، ممنونم
ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:29
Ehsansetarehdan جان من که رو ایشون شناخت قبلی ندارم . من ملاک قضاوتم کار های الآن ایشون هست . بازم ازش عذر خواهی میکنم اگه ناراحتش کردم . من مخلصشم هستم 
epishkhan1 دوست عزیز بله جواب خودم رو دادم . گفتم شما از همون اول توی طراحیش هم کپی رایت رعایت نکردی . دقیقا جمله ی من همین بود .

epishkhan1 دوست عزیز بله جواب خودم رو دادم . گفتم شما از همون اول توی طراحیش هم کپی رایت رعایت نکردی . دقیقا جمله ی من همین بود .

ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:32
spalisp,
دوست عزیز .... دوست ندارم یک مطلب رو کش بدم ولی چند تا نکته بهت می گم
اولا که همسنیم
دوما من از سال 4 ابتدایی اولین بار با E107 کار کردم ...
3 سال هست که روی تک تاز دانلود کار می کنم و قبلش مدیر todaycms بودم و الان مدیر nullers
ببین عزیز مسئله کپی رایت ، سایت اصلی من چیه !!!! Taktaz Group ... درسته !!!
من برای هر کس که طراحی کنم سایت زیرش نوشته گروه تک تاز ، درسته !!!!
وقتی بیان توی سایت گروه تک تاز چی می بینن ، کپی رایت دیتالایف انجین رو ...
درسته !!!!
بعد کپی رایتی که در صفحه نمایش داده میشه بیشتر مربوط به قالب است و کپی رایتی که در سورس فایل مربوط به سیستم ، درسته !!!!
آیا من در سورس فایل ها من کلمه Datalife engine را حذف کردم !!!!!
بنده نیز با همه ی سیستم ها کار کردم ....
حالا اگر به نظر شما ما بی فرهنگ هستیم ، امیدوارم به بزرگی خودت ببخشی ...
دوست عزیز .... دوست ندارم یک مطلب رو کش بدم ولی چند تا نکته بهت می گم
اولا که همسنیم

دوما من از سال 4 ابتدایی اولین بار با E107 کار کردم ...
3 سال هست که روی تک تاز دانلود کار می کنم و قبلش مدیر todaycms بودم و الان مدیر nullers
ببین عزیز مسئله کپی رایت ، سایت اصلی من چیه !!!! Taktaz Group ... درسته !!!
من برای هر کس که طراحی کنم سایت زیرش نوشته گروه تک تاز ، درسته !!!!
وقتی بیان توی سایت گروه تک تاز چی می بینن ، کپی رایت دیتالایف انجین رو ...
درسته !!!!
بعد کپی رایتی که در صفحه نمایش داده میشه بیشتر مربوط به قالب است و کپی رایتی که در سورس فایل مربوط به سیستم ، درسته !!!!
آیا من در سورس فایل ها من کلمه Datalife engine را حذف کردم !!!!!
بنده نیز با همه ی سیستم ها کار کردم ....
حالا اگر به نظر شما ما بی فرهنگ هستیم ، امیدوارم به بزرگی خودت ببخشی ...
ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:32
بچه ها من که دشمنی با کسی ندارم . باور کنید حرف نا حق هم نمیزنم . درباره شما دوست عزیز epishkhan1 . خواهش میکنم از همه شما دوستان این 2تا لینک رو ببینید :
http://jafarfazel.ir/admin.php
http://jafarfazel.ir/
خودتون قضاوت کنید .
amir7146 شما سرور ما هستی ولی من دارم میگم بهتر بود که توی سایت های زیر مجموعه کپی رایت رو به صورت آشکار میذاشتی . که بره سراغ سورس ؟؟؟؟ دوستان درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://jafarfazel.ir/admin.php
http://jafarfazel.ir/
خودتون قضاوت کنید .
amir7146 شما سرور ما هستی ولی من دارم میگم بهتر بود که توی سایت های زیر مجموعه کپی رایت رو به صورت آشکار میذاشتی . که بره سراغ سورس ؟؟؟؟ دوستان درست میگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسالی 1390/10/24 ساعت 14:42
epishkhan1,
مجتبی جان حرف آقا به کنار ، با قهر و ... چیزی درست نمیشه!!! جسارتا توهینی هم نبود واقعیت بود هرچند .... بگذریم ! این مسایل بیشتر از یک نتیجه کلی چند 100 ضرر رو داره ، یکی جدا شدن دوستان ، ناراحتی اعضا ، بی نتیجه موندن و . . . !!!
بیایم قبل اینکه دیگران رو مقصر بدونیم خودمون رو احیا کنیم ! از شما هم خواهش می کنم ادامه ندین دیگه !!!
مجتبی جان حرف آقا به کنار ، با قهر و ... چیزی درست نمیشه!!! جسارتا توهینی هم نبود واقعیت بود هرچند .... بگذریم ! این مسایل بیشتر از یک نتیجه کلی چند 100 ضرر رو داره ، یکی جدا شدن دوستان ، ناراحتی اعضا ، بی نتیجه موندن و . . . !!!
بیایم قبل اینکه دیگران رو مقصر بدونیم خودمون رو احیا کنیم ! از شما هم خواهش می کنم ادامه ندین دیگه !!!
1 کاربر در حال خواندن این موضوع است
0 کاربر، 1 مهمان و 0 عضو مخفی